Актрисата Джули Боуен, позната от участието си в сериала Модерно

...
Актрисата Джули Боуен, позната от участието си в сериала Модерно
Коментари Харесай

Джули Боуен се развежда

Актрисата Джули Боуен, позната от присъединяване си в сериала Модерно семейство се развежда със брачна половинка си Скот Филипс, оповестява Female First.

Двамата поставят завършек на 13-годишен брак. Имат три момчета – 10-годишния Оливър и 8-годишните близнаци Джон и Густав. Все още не е ясно дали те са се споразумели за попечителството и издръжката.

Джули Боуен е измежду най-високоплатените телевизионни актриси в Съединени американски щати. Миналата година тя беше на шесто място в класацията на сп. Forbes с доходи от 12 милиона $.

Скот Филипс е строителен вложител. Двамата не са се появявали дружно на аления килим от септември 2016 година за церемонията на премиите Вангард в Лос Анджелис.

Тогава тя сподели, че не са се разделили, тъй като са прекомерно изтощени да създадат каквото и да било. Тя добави обаче, че доста обича фамилията си и се гордее с децата си.

„ Първо обичах брачна половинка си, по-късно обичах децата си, а в този момент обичам фамилията си – показа Джули Боуен. – Когато видя брачна половинка си с децата ми, се изпълвам с благополучие. Когато видя децата ми да седят дружно на масата, си мисля: „ Това е ужасно. Ние го направихме! “

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР