Актрисата Джилиан Андерсън, прочула се с ролята на агент Скъли

...
Актрисата Джилиан Андерсън, прочула се с ролята на агент Скъли
Коментари Харесай

Актрисата Джилиан Андерсън със звезда на Алеята на славата в Холивуд

Актрисата Джилиан Андерсън, прочула се с ролята на сътрудник Скъли в хитовия сериал " Досиетата Х ", беше почетена със звезда на холивудската Алея на славата, оповестяват Юнайтед прес интеренешънъл и в. " Дейли експрес ".

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
Звездата на Андерсън е 2625-ата на фамозната алея в Холивуд. На церемонията по откриването й участваха актьорите Брайън Фулър и Джоел Макхейл. Макхейл назова 49-годишната актриса " културна икона ".
Джилиан Андерсън, избрала за събитието рокля в цвят металик, обилно разкриваща плътта ѝ на показ, не пропусна да спомене " енергично самостоятелната " си героинята си Дейна Скъли.

Актрисата напомни, че се е преместила в Лос Анджелис през 90-те години на предишния век с вярата за преход от сцената към киното. Късметът я среща със основателя на " Досиетата Х " Крис Картър. В последна сметка Андерсън получава ролята на специфичния сътрудник на ФБР.

" Дейна Скъли се оказа модел за подражателство, от какъвто имаха потребност дамите - освен обект на мъжко предпочитание, само че волева, интелигентна, смела, отдадена на специалността си и енергично самостоятелна ", споделя Джилиан Андерсън. Актрисата благодари и на " идеалния си платоничен сътрудник " в сериала Дейвид Духовни, с който е прекарала 25 години от живота си и чиято звезда на холивудската Алея на славата се намира наоколо до нейната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР