Актрисата Джейн Сиймор се наслаждава на летните дни и красивите

...
Актрисата Джейн Сиймор се наслаждава на летните дни и красивите
Коментари Харесай

Д-р Куин показа забележително тяло на 68

Актрисата Джейн Сиймор се любува на летните дни и красивите гледки на Сен Тропе, предава "Дарик ". Това излиза наяве от оповестени фотоси в Инстаграм профила на по-известната като доктор Куин.

Впечатление прави съвършеното тяло, което тя показва за забележителните си 68 години.

View this post on Instagram
Getting my vitamin sea! Grateful to be spending this beautiful day on the water and for all of you! What do you all have planned for this lovely weekend?

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on Jul 13, 2019 at 11:34am PDT

Актрисата е родена на 15 февруари 1951 година във Англия. Участвала е в над 140 кино лентата и сериала, само че е най-известна с присъединяване си в сериала от 1993 година „ Д-р Куин: Лечителката “.

Два пъти е печелила Златен глобус – за „ Д-р Куин: Лечителката “ през 1996 година и за „ На изток от парадайса “ през 1982 година.

Участвала е и в редица холивудски шлагери, измежду които „ Петдесет нюанса по-тъмно “, „ Непорочната Джейн “, „ Касъл “, „ Как се срещнах с майка ви “, „ Ловци на шаферки “, „ Смолвил “.

Джейн Сиймор има четири брака зад тила си и четири деца.

View this post on Instagram
Sun and fun! Doing some light morning stretches on deck before working out!

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on Jul 10, 2019 at 11:06am PDT

На 67 години Сиймур се снима за Playboy ( "Плейбой "). Тя е най-възрастната жена, която театралничи за изданието, твърди английският "Сън ".

Актрисата Джейн Сиймор, чието същинско име е Джойс Франкенбърг, желала да стане балерина, само че контузия на крайници я лишава от опцията да се изяви в това изкуство. Но пък я води в киното.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР