Актрисата Джейн Фонда продължава да бъде редовен участник в климатичните

...
Актрисата Джейн Фонда продължава да бъде редовен участник в климатичните
Коментари Харесай

Джейн Фонда отново арестувана – този път, докато получава награда

Актрисата Джейн Фонда продължава да бъде постоянен участник в климатичните митинги във Вашингтон и даже приемането на влиятелна премия не може да попречва наличието ѝ пред Капитолия.

Вижте тук неостаряващия жанр на Джейн Фонда >>>

81-годишната актриса беше отличена от Британската академия с премия „ Стенли Кубрик “ , само че не се появи на церемонията в Бевърли Хилс, защото за трета поредна седмица протестираше във Вашингтон и беше задържана.

 Джейн Фонда Getty

Въпреки отсъствието на Фонда, за присъстващите в залата беше излъчено видео с къса тирада на актрисата във връзка премията , а записът беше посрещнат с овации на крайници от гостите в хотел Бевърли Хилтън.

 Джейн Фонда Getty

 Джейн Фонда Getty

„ БАФТА, благодаря ви за премията „ Стенли Кубрик “ за предимство във филмовото изкуство. Съжалявам, че не съм там, за мен е огромна чест!” , споделя Джейн Фонда, до момента в който бива отведена от полицията.

Folks, @Janefonda accepted the Stanley Kubrick Britannia Award WHILE BEING ARRESTED. #Britannias pic.twitter.com/LDbZKTZWrs
— BAFTA Los Angeles (@BAFTALA) 26 октомври 2019 година
Актрисата, която е позната и със обществената си активност си през годините , по-рано показа, че е въодушевена да се завърне към нея поради 16-годишната активистка Грета Тунберг . Така Джейн Фонда призна, че се е преместила във Вашингтон, с цел да може да бъде част от битката против климатичната рецесия.

Вижте още фотоси на Джейн Фонда по време на митингите тук >>>

Актрисата се включи в митингите при югоизточната поляна пред постройката на Конгреса през октомври, а през миналия петък беше задържана за трети път като един от 17-те участници в „ противозаконни демонстрации “ . Актрисата назовава полицията „ извънредно добра и професионална “ и декларира готовността си да бъде задържана по време на митингите всеки петък до Коледа .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР