Актрисата Джейн Фонда, която е болна от рак, съобщи, че

...
Актрисата Джейн Фонда, която е болна от рак, съобщи, че
Коментари Харесай

Онкоболната актриса Джейн Фонда обяви, че е в ремисия

Актрисата Джейн Фонда, която е болна от рак, заяви, че е в ремисия и това е " най-хубавият подарък, който е получавала в миналото за рожден си ден ", съобщи ДПА.

Тя разгласи също, че може да приключи химиотерапията.

84-годишната актриса сподели, че се усеща " толкоз благословена и щастлива ", благодари на хората, които са й изпратили положителни пожелания и са се молили за нея.

Фонда направи известието малко повече от три месеца, откакто разкри, че диагностицирана с Неходжкинов лимфом и е почнала лекуване.

В обява в блога си актрисата, която на 21 декември ще навърши 85 години, написа: " Миналата седмица онкологът ми сподели, че ракът ми е в ремисия и мога да приключа химиотерапията.... Чувствам се толкоз благословена, толкоз благополучен. Благодаря на всички вас, които се молихте и изпращахте положителни мисли... Убедена съм, че това изигра роля за положителните вести ".

Джейн Фонда е ангажирана с разнообразни публични дела. През септември, когато заяви за диагнозата си, тя повдигна въпроса какъв брой американци " нямат достъп до качествено опазване на здравето " заради проблеми със застраховките, както и прикани да бъдат разисквани резултатите, които изкопаемите горива могат да имат върху здравето на хората, заяви Българска телеграфна агенция.

Актрисата е носителката на две награди " Оскар " за функциите си в " Kлут " от 1971 година и " Завръщане вкъщи " от 1978 година Сред филмите, в които взе участие са също " Барбарела " и " От девет до пет ", както и в сериала на стрийминг платформата Нетфликс " Грейс и Франки ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР