Актрисата Дженифър Лорънс, която е носителка на награда Оскар, намекна,

...
Актрисата Дженифър Лорънс, която е носителка на награда Оскар, намекна,
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс разбуни духовете с изказване за стихиите Харви и Ирма

Актрисата Дженифър Лорънс , която е носителка на премия Оскар , загатна, че тропическата стихия Харви , опустошила щата Тексас и приближаващият се към Флорида вихър Ирма може би са израз на гнева на " Майката Природа ", съобщи Асошиейтед прес.
 
Това породи рецензии в интернет , тъй като някои хора възприеха изявлението й като намек, че стихиите може би са израз на гнева на природата против избора на Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати.

Тръмп към жителите на Флорида: Ирма е вихър с епични мащаби, махнете се от пътя му
 
При представянето на кино лентата си " Майка " в Англия актрисата бе запитана за политическите промени в Съединени американски щати. Тя сподели: " Знаете ли, ние всички гледаме тези урагани тъкмо в този момент и в действителност е мъчно, тъкмо в този момент, когато популяризирам този филм, да не усетя гнева на Майката Природа ".
 
Ядосани консуматори на Туитър приканиха за протест на филмите на актрисата .

Лорънс не крие неодобрението си към Тръмп и даже един път сподели, че избирането му за президент може просто да бъде краят на света .

Ураганът „ Ирма “ отслабна, само че към момента е доста рисков
 
Ураганът Ирма продължава да напредва към Флорида . Куба към този момент стартира да усеща резултата му. Губернаторът на Флорида Рик Скот подреди хората, живеещи в крайбрежните региони и регионите с ниска надморска височина, да се изтеглят.
 
Във Флорида и прилежащата Джорджия към 1,4 милиона души получиха разпореждане да изоставен домовете си и задръстиха автомагистралите чак то Атланта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР