Актрисата Дженифър Анистън се раздели със съпруга си Джъстин Теру

...
Актрисата Дженифър Анистън се раздели със съпруга си Джъстин Теру
Коментари Харесай

Дженифър Анистън е готова за нова любов

Актрисата Дженифър Анистън се раздели със брачна половинка си Джъстин Теру в края на 2017 година Двадесет месеца по-късно звездата, прочула се с ролята си в сериала "Приятели ", наподобява към този момент е подготвена за нова обич и най-сетне е почнала да върви на срещи, заяви Контактмюзик.

"Подкрепата, която Джен получи от дамите в живота си, в действителност ѝ оказа помощ да продължи напред. Окуражавана от приятелките си, измежду които актрисите Лиса Кудроу и Кортни Кокс, тя най-сетне стартира още веднъж да излиза на срещи ", споделя неназован източник от обкръжението ѝ, представен от "Ентъртейнмънт тунайт ".

Когато не върви на срещи, 50-годишната Дженифър Анистън е отдадена на здравословния си режим, с помощта на който по думите на източника "е в по-добра форма от всеки път ", и на кариерата си.

Вестта, че Анистън още веднъж върви на срещи идва скоро откакто актрисата съобщи през май, че не разполага с никакво време за сходни занимания. Джен обаче добави, че когато любовта още веднъж почука, с подготвеност ще я приветства в живота си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР