Актрисата Дженифър Анистън обеща, че специалният епизод на култовия сериал

...
Актрисата Дженифър Анистън обеща, че специалният епизод на култовия сериал
Коментари Харесай

Дженифър Анистън разкри подробности за специалния епизод на „Приятели“

Актрисата Дженифър Анистън даде обещание, че специфичният епизод на паметния сериал " Приятели " ще е извънредно комичен и занимателен, заяви електронното издание " Контактмюзик ".

Снимките на специфичния епизод са планувани за август, откакто бъдат анулирани рестриктивните мерки поради пандемията от новия ковид.

Анистън, която е на 51 години, ще се събере дружно с останалите реализатори на основните функции в сериала - Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, за снимането на особено издание на сериала за Ейч Би О Макс.

Епизодът трябваше да бъде сниман през май, само че продукцията бе отсрочена поради пандемията и в този момент екипът се надява да успее да я реализира през август.

Пред сп. " Варайъти " Анистън и Кудроу споделиха упованията си от фотосите:

" Смятам, че ще бъде в действителност занимателно, в случай че изобщо в миналото излезем от карантината и успеем да създадем този епизод ", сподели Анистън. Кудроу я добавя: " Да, ще бъде в действителност ужасно. Нямам самообладание да го заснемем. Все още не знаем всичко за епизода и си мисля, че концепцията е ние също да бъдем сюрпризирани от някои неща ".

Те не разкриха никакви детайлности от сюжета, само че споделиха, че в действителност няма да влизат още веднъж в функциите на героините си - Рейчъл и Фийби, а по-скоро ще си спомнят за присъединяване си в шоуто.

Комедийният сериал " Приятели " се излъчва от телевизия Ен Би Си от септември 1994 до май 2004 година Шоуто е отличено с голям брой награди, измежду които шест " Еми " и " Златен глобус ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР