Актрисата Диана Димитрова, станала известна като д-р Огнянова от сериала

...
Актрисата Диана Димитрова, станала известна като д-р Огнянова от сериала
Коментари Харесай

Диана Димитрова намекна, че Юлиан Вергов е насилникът й

Актрисата Диана Димитрова, станала известна като доктор Огнянова от сериала “Откраднат живот ” по NOVA, съобщи в изявление за bTV, че задачата на поста й отпреди дни, в който разкри, че е била обект на физическо принуждение, е да предизвика и други дами да приказват. Не е желала да се се стига до такава степен, докъдето към този момент има желание да стигне, само че твърди, че индивидът я заплашва и сега, което пък разстроило майка й. По думите на актрисата на 29 ноември (*бел.ред. Ден, откакто разгласява статуса си за насилие) е получила известие във Вайбър от индивида, само че известието е било изтрито.

В изявлението за Светослава Иванов Димитрова направи отпратка към сътрудника й и артист Юлиан Вергов - че точно той е насилникът й:

" Гледах друга телевизия. Водещите, публицистите живо обсъждаха Дядо Коледа или Дядо Мраз. Аз съм дете на прехода, родена съм 1990 година Аз доста мощно имам вяра в Дядо Коледа, тъй като Дед Мороз идва от друго място. А и в действителност целия юли месец тази година рисувах за галерия. Искам да поканя през идната година, март, хората да дойдат да видят изложбата ми, към този момент рисувам и с цвят ".

Думите й бяха последвани от въпрос на водещия дали това са кодове, а актрисата отвърна: " това са обстоятелства ". Един от намеците е обвързван с използването на месец юли.

“Дневник ” напомня, че в петък (2 декември) Юлиан Вергов взе участие в предаването " На кафе " по NOVA. Там той съобщи, че не приемал Коледа като всеки различен ден от годината и за него това е специфичен празник. " От дребен до ден сегашен очаквам Дядо Мраз и да, имам вяра в него ". Той не беше питан за проблема с Диана Димитрова.

Актрисата не споделя директно името на индивида, който по думите й я е пребил поради течащото досъдебно произвеждане по случая.

Тя описа обаче детайлности от случката, за която писа във Facebook: " Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в нервност, думите са неприятни, само че беше обвързвано с произхода ми, защото съм от село, от Кайнарджа: " Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, единствено се появи ". Дълги години се упреквах, че казусът е в мен, когато съм желала да схвана отговор на въпрос за какво лицето вечерта ме заплаши и сподели: " Ти единствено се появи на терен и аз ще те пребия ". Исках да схвана за какво. Направих грешката да не си чувам интуицията и от едната стая в границите на 2 минути да вървя след лицето в гардеробната… В рамките на към 2 минути, проследявайки лицето от стаята до гардеробната, искайки да схвана за какво, той мина около мен - удари ме в стената, подвигна ме, виждах всичко доста постепенно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах индивида, тъй като не можех да допускам, че това е индивидът, който почитам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка мощ, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше постоянен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди пристигнаха трима души и ме откриха в това положение и беше оповестена обедна отмора ", спомня си тя.

По думите на Диана Димитрова има очевидци - сътрудниците й, само че тази седмица схванала кои са същинските й другари. Не си извадила здравно, а единствено фотоси с телефона, тъй като била изманипулирана от различен човек. Въпросният човек я попитал какво ще реализира с това. В последна сметка за решението й да не си изважда здравно е натежало и това, че е желала да развие таланата си, да го покаже. Твърди, че е изпитала и възприятие за виновност.



Снимка:Facebook

Припомняме, че на 28 ноември Диана Димитрова описа във Facebook профила си за принуждение по време на фотоси, случило се преди пет години.

" 5 години си задавам въпроса, за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме ``докосне`` по време на фотоси и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи отново. И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми ", написа актрисата.

" Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора, с които работих тогава и станаха очевидци, избраха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо обикновено. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди ".


" Защо избрах това? Защото живеем в България. Бях господин Никой, а медиите господин Никой, щяха да го смачкат, в случай че подаде тъжба против толкоз мощен престиж. Това означаваше да си подпиша присъдата авансово ", написа още Диана Димитрова.

" За мен, през днешния ден беше извънредно мъчно да напиша тази обява. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката.

Не диря внимание, няма да назова име, не желая да разривам и трупове. Искам единствено да ви кажа, да не допускате моята неточност. Мълчанието не е решение.

Днес се молих фотосите да са изтрити от остарелия ми преносим компютър и бях уверена, че са, само че ги видях...Ако желая да съм част от смяната, следва да съм откровена и смела, нали? Реших да споделя с вас, дами и господа, грозната истина.

Не ме интересува какво ще избълват след тази обява. Но желая да ви кажа, че съвсем никой не е подобен, какъвто прави да наподобява общественият му облик. Малцина са същинските хора от актьорската колегия.

Този човек има шанс, че преди 5 години се срещна с другата Диана, тъй като в случай че се беше случило през днешния ден, заклевам се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в пандиза, където му е мястото.

Не допускайте моята неточност.

Насилието НЕ е възможно под никаква форма ",завършва постът на актрисата.

Още на идващия ден Софийската районна прокуратура се самосезира във връзка статуса й, като оповестиха, че образуват кореспонденция и стартира инспекция по случая. В хода на инспекцията ще бъдат снети сведения от Димитрова, с цел да даде детайлности за случая, както и от всички лица, които тя уточни и имат отношение към него.

Очаква се след събиране на информацията наблюдаващият прокурор да реши налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР