Актрисата Диана Димитрова най-сетне успя да открие изложбата, за която

...
Актрисата Диана Димитрова най-сетне успя да открие изложбата, за която
Коментари Харесай

Бомба: Соченият за любовник на Диана Димитрова адвокат Антон Станков я запозна с жена си! (СНИМКИ)

Актрисата Диана Димитрова най-накрая съумя да открие изложбата, за която говореше с месеци. Всъщност на същата тази галерия тя правеше открита реклама и в студиото на Би Ти Ви, до момента в който за първи път говореше за побоя, нанесен й от Юлиан Вергов.

Знаем, че Димитрова даде обещание да съсипе Вергов и да го осъди, като за задачата заложи на един от най-хубавите и видни юристи, който е и някогашен правоъден министър - Антон Станков. Веднага по-късно обаче гръмнаха клюки, че актрисата си ляга с юриста си, който несъмнено, отхвърли всичко.

За да покаже, че няма общо с Диана, Станков я срещна с жена си. Той заведе брачната половинка си на въпросната галерия, която се състоя преди ден, а някои от гостите изглеждаха откровено учудени. Лицето на адвокатската брачна половинка обаче показваше убеденост и откровено успокоение, което ще рече, че тя ни минимум не се опасява, че художничката ще й отнеме мъжа.

Отделно от адвокатското семейство, картините на Димитрова разгледаха Тома Здравков, който взе участие в " Капките ", както и Орлин Павлов. Павлов даже е муза на Димитрова, която го е нарисувала на една от картините си и признава, че са я побивали тръпки, до момента в който го прави.

Веднага мнозина посъветваха половинката на Павлов да си брани мъжа, тъй като... не се знае, знае ли се...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР