Актрисата Диана Димитрова напуска театъра и киното. Това съобщи самата

...
Актрисата Диана Димитрова напуска театъра и киното. Това съобщи самата
Коментари Харесай

Актрисата Диана Димитрова напуска театъра и киното

Актрисата Диана Димитрова напуща театъра и киното. Това заяви самата тя в своя фейсбук профил. Димитрова няма да приема и участия в малкия екран, тъй като по думите ѝ е призната в една от най-хубавите академии в света за 3D и 2D анимация. 

„ За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след огромната - Невена Коканова. Беше чест и да съм доктор Огнянова, макар компликациите и да владея най-ценната премия, тази от Вас за най-любима актриса “, написа в поста си Диана Димитрова. Последното ѝ представление ще бъде в София. 

 Диана Димитрова за насилието: Лицето продължава да ме заплашва 120 минути 7 мин. Диана Димитрова за насилието: Лицето продължава да ме заплашва  Прокуратурата се самосезира по сигнала за принуждение над актрисата Диана Димитрова България 1 мин. Прокуратурата се самосезира по сигнала за принуждение над актрисата Диана Димитрова  Юлиан Вергов: Не поисквам на никой родител да види известията от Диана Димитрова до щерка ми България 7 мин. Юлиан Вергов: Не поисквам на никой родител да види известията от Диана Димитрова до щерка ми  Диана Димитрова: В страна, в която изверговщината избира да пази неутралитет, се развиват мижитурките България 5 мин. Диана Димитрова: В страна, в която изверговщината избира да пази неутралитет, се развиват мижитурките  Диана Димитрова за насилието: Лицето продължава да ме заплашва 120 минути 7 мин. Диана Димитрова за насилието: Лицето продължава да ме заплашва  Прокуратурата се самосезира по сигнала за принуждение над актрисата Диана Димитрова България 1 мин. Прокуратурата се самосезира по сигнала за принуждение над актрисата Диана Димитрова  Юлиан Вергов: Не поисквам на никой родител да види известията от Диана Димитрова до щерка ми България 7 мин. Юлиан Вергов: Не поисквам на никой родител да види известията от Диана Димитрова до щерка ми  Диана Димитрова: В страна, в която изверговщината избира да пази неутралитет, се развиват мижитурките България 5 мин. Диана Димитрова: В страна, в която изверговщината избира да пази неутралитет, се развиват мижитурките

В края на 2022 година актрисата упрекна Юлиан Вергов в побой. Тя разказа в ефира на bTV какво се е случило, като не уточни съответно име, само че с разграничи подсказки даде да се разбере към кого са отправени обвиняванията ѝ.

В персоналния си профил Диана Димитрова разгласява фотоси, на които по лицето и тялото ѝ се виждат следи от принуждение. В първия си коментар по проблема Вергов съобщи, че в никакъв случай не е удрял Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от негова страна.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР