Актрисата Диана Димитрова, която изпълнява ролята на доктор Зорница Огнянова

...
Актрисата Диана Димитрова, която изпълнява ролята на доктор Зорница Огнянова
Коментари Харесай

Секси лекарка от Откраднат живот смаза Валери Симеонов: Уроди като теб раждат севериновци!

Актрисата Диана Димитрова, която извършва ролята на лекар Зорница Огнянова в сериала "Откраднат живот " изригна против Валери Симеонов. Причината той да стане обект на гнева й е изявлението му за майките на деца с увреждания.
"Ей, Урод! Мен ме е позор, че пребивавам в една „ страна “ с теб, тъй като тъкмо такива уроди като теб раждат севериновци!!! ", написа Димитрова в обществената мрежа.
Припомняме, че вицепремиерът Валери Симеонов назова кресливи дами майките, протестиращи пред Министерски съвет. " "Тоя закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тея сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели. Затова споделям, че законопроектът е заченат в грях ", декларира вицепремиерът и съпредседател на "Обединени патриоти " във връзка Закона за хората с увреждания.
Срещу думите му скочиха редица жители, а лидерката на опозиционната Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пожела Симеонов да напусне поста си.
От НФСБ пък през днешния ден излязоха с публична декларация по проблема. Според тях думите на вицепремиера са манипулирани: "Проведената лъжлива медийна акция, ваденето на думи от подтекста, безсрамното яхване на казуса с тежки случаи на деца с увреждания от опозицията отпред с Българска социалистическа партия е срам за парламентаризма и политическия живот в България. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР