Актрисата Даяна Ханджиева попари любовните мераци на фокусника Йордан, който

...
Актрисата Даяна Ханджиева попари любовните мераци на фокусника Йордан, който
Коментари Харесай

Даяна от Фермата взе решение за връзката си с Данчо

 Актрисата Даяна Ханджиева попари любовните мераци на фокусника Йордан, който от два месеца настойчиво я ухажва в риалитито " Фермата ".

" С теб се усещам щастлива, свободна и лека, само че сред нас няма да се получи нищо повече! Искам да сме единствено другари! “, изрично съобщи звездата от " Скъпи наследници “ на влюбения илюзионист.

Красавицата го отряза малко откакто той пожела да се срещне в стопанството си с годеницата си, с която има връзка от седем години, само че към този момент не се усеща благополучен. Очаква се певицата Камелия Ноева да влезе в стопанството в петък, 6 ноември и двамата да изяснят комплицираните си връзки.

Въпреки че Даяна отряза илюзиониста, той не се отхвърли да крои проекти за общото им бъдеще. " Като излезем на открито ще направя всичко допустимо да бъдем повече от другари! Ти си жена фантазия! Възхищавам ти се какъв брой си красива, умна и възпитана. Чувствам се ужасно зареден единствено като те видя по какъв начин се усмихваш! “, енергично призна пред актрисата той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР