Актрисата Даяна Ханджиева и илюзионистът Данчо, които бяха неразделни в

...
Актрисата Даяна Ханджиева и илюзионистът Данчо, които бяха неразделни в
Коментари Харесай

Даяна шокира: Данчо ми е най-противен във Фермата

Актрисата Даяна Ханджиева и илюзионистът Данчо, които бяха неразделни в риалитито „ Фермата “ и до неотдавна спяха в едно легло, към този момент не се понасят. От сантиментални съдружници, двамата се трансфораха в непримирими врагове. Отношенията им тотално рухнаха, откакто фокусникът, който стана фермер на седмицата, избра за своя помощничка стюардесата Ваня, вместо сърдечното си въодушевление Даяна. „ Всичко сред нас завърши! Като взимаш тъпи решения, ще си носиш следствията! “, тросна се звездата от „ Скъпи наследници “.



Решението на Данчо не е изненада за феновете, тъй като Хепи Ванче и фокусникът от Габрово се сближиха напоследък поради любовните си разочарования. Стюардесата на няколко пъти не скри гнева си към водача Петър, а габровецът непосредствено упрекна Даяна, че го е „ направила на шматка” и след излизането си от предаването ще търпи съществени насмешки поради увлечението си към актрисата. Тя обаче очевидно не очакваше сходно решение от страна на влюбения магьосник, по тази причина се обиди и престана да приказва с илюзиониста, като тотално го пренебрегва.

„ От цялата плантация Данчо ми е най-противният човек “, призна по-късно хубавицата пред сащисания строител Боби, макар че няколко седмици по-рано се кълнеше в мощната си, неразрушима връзка с фокусника. Ханджиева обаче никак не се отхвърля от устрема си да бъде допустимо най-дълго време с водача Петър. И в последния епизод тя го придърпа в леглото, яхна го и му направи масаж на голо.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР