Актрисата Дария Симеонова стана любимка на зрителите след Откраднат живот,

...
Актрисата Дария Симеонова стана любимка на зрителите след Откраднат живот,
Коментари Харесай

Дария Симеонова за раздялата с мъжа й: Задушавах се, не можех да дишам! (още за драмата)

Актрисата Дария Симеонова стана фаворитка на феновете след " Откраднат живот ", в който бе една от най-чаровните дами. По време на фотосите тя сътвори и семейство с обичания си Антон Бъчваров, с който имали дълга връзка преди сватбата.

Преживели са обаче и ужасно тежка, трагична разлъка, която едвам не умъртвила Дария, както признава тя самата. Всичко се случило внезапно, без съответен мотив, да не приказваме за изменничество или изневери... просто нещо като че ли се счупило.

Тя и Антон още не били женени, по тази причина решили, че това е точният миг да си дадат малко време и глътка въздух като се разделят. Изкарали по този начин два месеца, през които обаче почнали все по-често да се виждат и чуват. Докато най-после не открили, че прекарват даже повече време дружно отпреди.

" В началото обаче беше потрес. Задушавах се, имах възприятието, че не мога да вдишвам. Все едно не бях жива. Вървях, работех, само че бях като убита. Тази разлъка ни беше нужна, въпреки това, с цел да проверим дали в действителност се обичаме. Аз направих и първата стъпка към събирането ни още веднъж. Не скърбя, тъй като от дълго време към този момент знам, че това е моят човек ", споделя Симеонова.

С мъжа й са си лика аналогия, съвсем набори са и съумяха да основат устойчиво семейство.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР