Актрисата Дафина Таушиц е по-младата жена , намерена мъртва в

...
Актрисата Дафина Таушиц е по-младата жена , намерена мъртва в
Коментари Харесай

Покъртителна драма с една от мъртвите жени в Пловдив!

Актрисата Дафина Таушиц е по-младата жена, открита мъртва в Пловдив, научи Блиц от свои източници. Както съобщихме, с изключение на 41-годишната щерка и майката Цанка Кацарска също е издъхнала. 

По-младата жена си е отишла от епилепсия, тя е страдала и от цироза. Имала е проблеми с алкохола. Именно поради това е спряла да работи. Дафина е приключила театралната академия и е играла в няколко театри в страната. За малко е била наета от пловдивски спектакъл, само че алкохолизмът пречел да продължи работата си. Преди това е живяла в чужбина, само че не е съумяла да се осъществя и се е върнала. 

Учила е второ висше обучение в пловдивския университет - магистратура педагогика. Въпреки, че е имала проблеми с алкохола Дафина не е създавала проблеми, а нейните състуденти я разказват като извънредно умна и ерудирана жена. Скоро е трябвало да се яви на държавен изпит.

По наша информация в живота й са се случвали някои персонални промени и тя е изпаднала в депресивно положение. Страняла е от околните си и не е поддържала контакти с тях. В момента десетки нейни другари скърбят за нея във " Facebook " и хвалят какъв брой надарена актриса е била.

Нейната майка Цанка Кацарска е издъхнала от инфаркт на миокарда. Малко по-късно е умряла дъщерята. 

Както БЛИЦ заяви, от полицията в Пловдив споделиха, че няма данни за насилствена гибел. А аутопсиите на двете дами са посочили точните аргументи за леталния край. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР