Актрисата Чарлийз Терон потвърди, че отглежда 7-годишния си син Джаксън

...
Актрисата Чарлийз Терон потвърди, че отглежда 7-годишния си син Джаксън
Коментари Харесай

Чарлийз Терон отглежда 7-годишния си син като момиче ВИДЕО

Актрисата Чарлийз Терон удостовери, че отглежда 7-годишния си наследник Джаксън като момиче, като сподели, че се грижи за " две красиви дъщери ", заяви в. " Дейли мейл ", представен от Българска телеграфна агенция.

Холивудската звезда осинови Джаксън през 2012 година, а след три години дребната Огъст. Тя описа по какъв начин още 3-годишен Джаксън й е споделил, че " не е момче ".

" Искам да се веселя на децата си и да ги обичам каквито са " - сподели актрисата.

Тъй като се показваха фотоси на момчето с полички и роклички и със сплетена коса, мнозина се чудеха какво си разрешава актрисата. Чарлийз Терон обаче съобщи, че не е тя тази, която дефинира природата на децата си.

" Те са родени, каквито са и къде тъкмо желаят да попаднат, до момента в който порастват, и какви тъкмо желаят да станат, не аз вземам решение. Моята отговорност като родител е да им се веселя, да ги обичам и да се грижа да имат всичко належащо, с цел да станат каквито желаят " - уверена е тя.

Чарлийз Терон описа, че се е научила на неконформизъм от майка си, която с цел да отбрани себе си и нея, прострелва татко й пред очите й. Тя е приета за почтена, поема строителната му компания и за пет години от потънала в задължения съумява да я направи печеливша.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР