Актрисата Биляна Петринска стана майка на 44 години. Чаровната звезда

...
Актрисата Биляна Петринска стана майка на 44 години. Чаровната звезда
Коментари Харесай

Биляна Петринска роди на 44

Актрисата Биляна Петринска стана майка на 44 години. Чаровната звезда призна, че не изключва опцията да стане майка още веднъж най-малко, научи HotArena.

Малкият Адриан, плод на връзката й от шефа от „ Столичен автотранспорт ” Стилиян Манолов, е кръстен на римски император, написа „ България през днешния ден ”.

Двойката за първи път обявява връзките си на премиите „ Икар ” тази година. Биляна до дъно криеше от близки и другари, че чака дете и е с Манолов.

Бременността на Биляна предходна доста леко и безпроблемно, а актрисата сияела от благополучие. Неин сътрудник, откакто я видял с бебето даже възкликнал „ Петринска, зарежи това „ изкуство ” и прави деца, апелирам те! ”

„ Ако е рекъл Господ, ще имам още, не съм се фиксирала и не съм броила дните, когато забременях първия път. Просто се случи.
Бях безусловно спокойна. Това е значимо изискване. Бях обгрижвана и доста обичана ”, споделя Биляна.

Актрисата решила, че 44 е идеалната възраст за майчинство, тъй като чак тогава срещнала подобаващия човек. Преди това все попадала на неправилни хора.
Стилиян бил единственият, който не желал да я трансформира и да се кичи с нея като трофей. „ Това е най-прекрасният мъж, който познавам. Понася цялата ми полуда и задължения в специалността.

Не бих могла да си показва по-силно чувство за независимост. Спокойна съм, че синът ни ще има подобен образец пред себе си—да бъде благородник, джентълмен, самоуверен, интелигентен и виновен мъж ”, споделя още Биляна.

Двамата се срещнали с помощта на общ прочут посредством обществените мрежи.

Известно време просто си писали, само че се оказало, че споделят едни и същи възгледи. Двамата били толкоз щастливи, че се намерили и скоро се събрали. Те считат, че любовта не се нуждае от подписи пред мирови арбитър, заради което и решили, че няма да се женят.

За Петринска е най-важно, че е обичана, че обичаният й я чака с домашно приготвена вечеря и чаша вино след нейно зрелище.
Бременната актриса играеше в седем хитови постановки на Народния спектакъл, само че не се отхвърли от нито една роля.

Само през последния месец се наложило да й бъде открит заместител.

Два месеца след раждането на дребния Адриана, Биляна се върна на сцената. Тя даже ходела на подготовки и на представления с дребния на ръце, като го кърмела зад кулисите.

Бебешокът нормално е гледан от баби, колежки или бавачки, до момента в който майка му е заета, а в това време е стъпвал даже на интернационална сцена, около длъжностен ангажимент на майка му във Виена.

Тя играла в фамозната зала „ Музикферайн ”, където била по покана на Йордан Камджалов и по този начин Адриан от дребен пътешества с майка си.
Затова и със Стилиян възнамеряват да му разпилян пъпа на доста страни, свързани с изкуството.

„ Реших, където пътуваме, дружно на хубави и красиви места да оставям по дребна част. А той като порасне след това ще си избере самичък ”, споделя актрисата, която се надява синът им да наследи любовта на родителите си към изкуството.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР