Актрисата Берен Саат, която стана известна с ролята на Кьосем

...
Актрисата Берен Саат, която стана известна с ролята на Кьосем
Коментари Харесай

Кьосем Султан Била Жертва На Сексуален Тормоз

Актрисата Берен Саат, която стана известна с ролята на Кьосем в сериала „ Великолепният век “, само че след това бе сменена от колежката си Нургюл Йешилчай, призна, че е била жертва на полов тормоз.

Красавицата загатна за случката още през 2015 година, само че тогава била притисната от индивида, който я тормозил редовно, и решила да не разкрива самоличността му, с цел да няма проблеми. Оказва се, че Берен е била репресирана от притежател на турски ефирен канал.

Милионерът неведнъж отправял към нея неприлични оферти, които тя едвам успявала да избегне. След вълната от признания на полово унизени актриси в Холивуд Берен решила наново да опише за случая, само че пред френска медия. Скандалното ѝ изявление незабавно разбунило духовете в Турция и най-вероятно обвиняването, което хвърлила, още веднъж щяло да има отрицателни последици върху кариерата ѝ.

Напоследък турската звезда и без друго не е в най-хубавата си форма и съгласно таблоидите в южната ни съседка се бори със сериозна меланхолия. Саат все по-често може да бъде видяна в нетрезво положение. С мотив или без мотив, тя демонстрирала любовта си към чашката. Последният случай е отпреди броени седмици. Тогава брюнетката се забавлявала на рожден ден на собствен другар. Във вихъра на купона незабелязано обърнала повече чашки вино, в сравнение с можела да понесе.

В резултат на това изгубила ръководството върху речта и тялото си. Стигнало се до такава степен, че актрисата била изнесена от заведението. Там, несъмнено, я чакали публицистите и фоторепортерите, които снимали прилежно следващия ѝ срам, написа Пик. Тя протегнала ръка към алкохола поради открити репродуктивни проблеми. Лекарите ѝ споделили, че не може да има свое дете, а тя го желала повече от всички.

С мъжа ѝ Кенан Доулу се опитвали да се снабдят с поколение към този момент 3-4 години, само че все без триумф.

Двамата са дружно от 2012-а, сгодиха се през 2013-а, а след още една година подвигнаха и женитба. Тържеството се състоя на плаж в Малибу, като измежду присъстващите на тържеството бе и Къванч Татлъту. Преди да се загаджи с Кенан, актрисата имаше интимна връзка с сътрудника си Бюлент Инал, който познаваме от сериалите „ Под липите ” и „ Момичето, което обичах ”. С него се разделиха поради скандална невярност с обща тяхна колежка.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР