Актрисата Анета Сотирова, партнирала си с големия артист Стефан Данаилов,

...
Актрисата Анета Сотирова, партнирала си с големия артист Стефан Данаилов,
Коментари Харесай

Стефан Данаилов страдал заради голямо предателство

Актрисата Анета Сотирова, партнирала си с огромния актьор Стефан Данаилов, също скърби за загубата на обичания от всички гений. Тя показа няколко персонални прекарвания с него пред Иван Кулеков.

" Стефан Данаилов - това е нещото, което се е съхранило, нещото, което е основано от родители, природа.. благосъстоянието на човещината ", стартира тя. " Този човек имаше задача и той я извърши ослепително. Той не бе единствено изпълнителят, той бе внушителят. Той бе обичащият, тъй като се радваше самичък на такава голяма любов, такава обич от страна на фенове и елементарни хора. Тази непринуденост, която Данаилов притежаваше, съгласно мен я няма никой различен ", сподели тя.

" Това е в реалност харизма. Може да звучи като факсимиле, само че е по този начин. Разтрепервам се напряко. Последният път, когато се видяхме, бе 24 май. Седяхме и си говорихме за това по какъв начин се разделяме с доста другари по незнайни аргументи ", споделя Сотирова. " Изведнъж поражда някакъв инцидентен спор – краткотраен, непотребен, неугледен, че другари внезапно ти обръщат тил. Какво им става на хората, това се питахме. Защо? Кому е нужно това изменничество? Затова гледахме постоянно да се смеем. Но около него кой може да не бъде ухилен? ", вълнува се актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР