Актрисата Анджелина Джоли даде едно от редките си интервюта за

...
Актрисата Анджелина Джоли даде едно от редките си интервюта за
Коментари Харесай

Анджелина Джоли проговори за проблемите и развода си с Брад Пит

Актрисата Анджелина Джоли даде едно от редките си изявленията за Ентъртеймънт Тудей, в което приказва за новия си бизнес, само че също и за развода си с Брад Пит.

Мнозина се чудят по какъв начин Анджелина съумява да резервира такава тънка талия от години, само че тайната е в новия й бизнес. Това е продуктът Keto Pure, който е хранителна добавка, която оказва помощ за загуба на тегло и дава сила.

„ През целия си живот бях принудена да подкрепям тежестта си и младостта си под натиска на Холивуд. И най-после съумях да пускам този бизнес с присъединяване единствено на дами, като основаният от нас артикул може да бъде закупен на преференциална цена ”, споделя Джоли.

По въпроса за брака и развода с Брад Пати тя показа, че нещата в никакъв случай не са черно-бели.

„ Една връзка в никакъв случай не е черно-бяла и има един милион неща, на които Брад и аз в никакъв случай няма да гледаме по еднакъв метод, разликите във възпитанието на децата са най-голямата причина да се разделим. Пристрастеността му към алкохола се трансформира в проблем и стартира да губи функции в Холивуд. Той даже беше сърдит, че не му позволявах да разпространява моя бизнес. Но въпреки всичко той е татко на децата ми и не желая да приказвам повече “, споделя Анджелина.

Актрисата добави, че през цялото време е желала да има бизнес като Keto Pure, който да бъде единствено неин, само че Брад се почувствал отритнат.

„ Не се усещах длъжна да се безпокоя за това по какъв начин се усеща той по отношение на моята упоритост. Знаех доста добре какъв брой желаех да съумея и че вложих цялото си сърце да основа идеален артикул ", заключва Джоли.

Източник: БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР