Актрисата Александра Сърчаджиева признава, че е изключително щастлива за наградата

...
Актрисата Александра Сърчаджиева признава, че е изключително щастлива за наградата
Коментари Харесай

Александра Сърчаджиева: Получих „Аскеер” за това, което съм аз

Актрисата Александра Сърчаджиева признава, че е извънредно щастлива за премията „ Аскеер”, която получи за моноспектакъла си „ На живо”.

„ За мен това е доста огромно самопризнание от сътрудниците ми. Получих го не за роля, която съм изиграла, а за това, което съм аз”, съобщи в предаването „ На кафе” актрисата.

„ Получих „ Аскеер” във вечер, в която го получиха и Цветана Манева, Меглена Караламбова, Мария Каварджикова – изключителни актриси, на които се възхищавам”, разяснява тя.

„ С Меглена Караламбова и Мария Каварджикова съм имала опция да играя. Цветана Манева беше една от първите, които гледа „ На живо” в Царево. След това имах опция да приказвам с нея няколко часа за това какво съм направила. Каза ми невероятни думи, които за мен е чест да ги чуя от нейната уста”, споделя още Александра Сърчаджиева.

Най-голямата премия за нея обаче е признанието на щерка ѝ.

„ Когато се прибрах и тя ми сподели: „ Мамо, гордея се с теб”, не мога да ви опиша какво изживях. Тялото ми изтръпна. Много съм щастлива”, споделя актрисата.

Предстои турне на моноспектакъла във Кюстендил, Копривщица, Свети Влас, Созопол, Видин, София и летния спектакъл в Бургас.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР