Актрисата Александра Сърчаджиева, която през януари загуби своя любим –

...
Актрисата Александра Сърчаджиева, която през януари загуби своя любим –
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева изказа цялата си болка след трагедията с Иван Ласкин

Актрисата Александра Сърчаджиева, която през януари загуби своя обичан – артиста Иван Ласкин, съобщи, че дъщеричката й София тъгува доста за баща си. Когато видиш тези очички като маслинки, а те са тъжни и тя ти споделя: " Мен в този момент кой ще ме пази? ". Казвам: " Аз ще те вардя ", само че тя споделя: " Не, ти не си тате ", споделя тя в изявление за предаването " Събуди се “ по Нова тв.

Сърчаджиева твърди, че към момента не може да проумее, че протичащото се е истина.  " Аз ще мина сама през цялата тази болежка и през целия този пъкъл. И никой няма по какъв начин да ми помогне. С това ще би трябвало да се оправя единствено и само аз. Обаче аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората и не знае накъде. Не знам, не знам, не знам по какъв начин, не знам за какво, не желая да ми се случва. Казвам си, че това е някакъв призрачен сън, от който желая да се събудя и той да е до мен ", споделя актрисата.

И добавя:  " Сядам, забивам в една точка, нищо не желая да върша, да не помръдна “.Актрисата е на мнение, че изкупува неточности от минал живот, с цел да изпита цялата тази болежка през днешния ден. " Питам се каква съм била в предишния си живот и какво съм предизвикала на хората, че в този момент да би трябвало да мина през цялата тази болежка ", споделя Александра.

Впечатление прави фактът, че Алекс е сменила цвета на косата си. Тя дълги години бе русокоска, само че след тежката загуба е предходна в по-тъмни нюанси сред кафяво и червеникаво.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР