Активистите за промяна на климата блокираха частния терминал на летището

...
Активистите за промяна на климата блокираха частния терминал на летището
Коментари Харесай

Климатични активисти блокираха частния терминал на летището в Женева

Активистите за смяна на климата блокираха частния терминал на летището в Женева в символ на митинг, като обявиха, че това е неуместна форма на превоз , съобщи " Ройтерс ".

Женева е център за частните самолети на богатите и могъщите, които или живеят наоколо, или пътуват до езерото за своите частни банки, аукционни къщи, лечебни заведения и офиси на Организацията на обединените народи.

Десетки деятели седяха пред дребната постройка на терминала, свързвайки оръжие в кротичък митинг. Полицията се оградила региона.

" Блокирахме частния терминал, с цел да защитим правилото на климата и обществената правдивост ", декларират протестиращите.

По думите им политиците подхващат минимални ограничения, с цел да удовлетворят жителите, като в това време декларират, че би трябвало да се положат старания за битка против изменението на климата.

Компанията, която ръководи терминала, съобщи, че митингът е предизвикал дребни затруднения, защото трафикът е лек , само че не е ясно какъв брой дълго ще продължи демонстрацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР