Активистите използваха пожарогасители, за да напръскат боята като част от

...
Активистите използваха пожарогасители, за да напръскат боята като част от
Коментари Харесай

Три ареста, след като протестиращи Just Stop Oil напръскаха оранжева боя върху лондонската арка Уелингтън

Активистите използваха пожарогасители, с цел да напръскат боята като част от митинга против новите лицензи за изкопаеми горива.

Според на уеб страницата Just Stop Oil, един от предприемащите дейности против паметника беше Джошуа Лейн, 26, инженер от Шефийлд, който сподели: „ Принуден съм да подхваща дейности заради сериозността и безспорната изключителна обстановка, в която се намираме през днешния ден. < /p>

„ Бъдещите генерации живеят в неустановеност и ние получаваме подправени обещания понякога от безкрайни пантомими държавни управления. “

Друг от деятелите, Джо Хоган, 40, от Хартфордшър, сподели: „ Традиционните, ръководени, хигиенизирани форми на митинг не направиха нищо.

„ Единственият път напред е посредством продължителна, разрушителна гражданска опозиция. “

Протестът идва единствено седмици след поддръжката на държавното управление създаването на най-голямото неизползвано петролно и газово находище в Обединеното кралство в Роузбанк, на 80 благи западно от Шетланд.

Това се случи макар предизвестията за вредите върху климата от нови планове за изкопаеми горива и с разбор, показващ, че планът евентуално ще има малко позитивно влияние върху английската стопанска система.

Метрополицията удостовери, че е била известена за митинга малко преди 10:20 сутринта в сряда и трима души бяха задържани по съмнение за нанасяне на незаконни вреди.

Протестът идва, откакто трима други борци за климата получиха 12-месечна социална заповед и 60 часа неплатен труд за навлизане на терена на игрището за крикет Lord's в Лондон.

Изображение: Снимка: Дениз Лора Бейкър Изображение: Снимка: Просто Stop Oil

Прочетете още:
„ Rosebank оказва помощ за етикетирането на торите като партия на предишното “
Одобрението за петролни полета е „ безспорна полуда “, споделя Packham
Кои са Just Stop Oil?

Джудит Мъри, 69, Даниел Нор, 21, и Джейкъб Борн, 27, бяха наказани в Уестминстърския магистратски съд във вторник за прекъсване на играта по време на втория тест сред Англия и Австралия на 28 юни.

< p> В настрана дело във Върховния съд 12 поддръжници на Just Stop Oil са упрекнати в нарушение на правосъдна възбрана, като са организирали митинг на M25 през ноември предходната година.

Във вторник 76-годишният баба Гей Делап от Бристол сподели на съдията по време на чуването, че се е качила на портал на автомагистрала, тъй като „ изключителната климатична обстановка “ не е била призната задоволително съществено.

Гледайте Климатическото шоу с Том Хийп в събота и неделя от 15:00 ч. и 19:30 ч. по Sky News, на уеб страницата и приложението на Sky News, както и в YouTube и Twitter.

Предаването изследва по какъв начин световното стопляне трансформира нашия пейзаж и акцентира решенията на рецесията. < /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР