Активисти за правата на животните казаха, че шокиращите и мъчителни“

...
Активисти за правата на животните казаха, че шокиращите и мъчителни“
Коментари Харесай

Патици, предназначени за Tesco и други супермаркети, се въртяха с вратове и се блъскаха в чекмеджета в ужасяващо видео

Активисти за правата на животните споделиха, че „ шокиращите и мъчителни “ фрагменти разкриват бруталното и нечовешко отношение към близо 10 000 интензивно отглеждани патици, които просто са били На 44 дни.

След като The Independent сподели клиповете на Gressingham Foods и супермаркетите, патешкият колос спря фермата и Waitrose приключи връзките си с нея.

RSPCA отговори, като забрани на участващите служащи да ловят пуйки и пилета във ферми, които са сертифицирани по нейната RSPCA Assured скица.

Базираният в Съфолк Гресингам, който създава множеството от деветте милиона Патици в Обединеното кралство, които се колят всяка година посредством неговите ферми, споделя, че с изключение на супермаркети, то доставя профилирани месарници и топ заведения за хранене в цялата страна.

Организацията за правата на животните Animal Justice Project (AJP), която снима под прикритие през юни и Август в Byram Park Farm в Северен Йоркшир, сподели, че фрагментите демонстрират „ изключителна корист, нанесена на патици “. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР