Активисти на гражданската платформа "Изправи се.БГ" вчера дариха 3700 литра

...
Активисти на гражданската платформа "Изправи се.БГ" вчера дариха 3700 литра
Коментари Харесай

Изправи се.БГ дари 3700 литра вода на пернишкото село Люлин

Активисти на гражданската платформа "Изправи се.БГ " през вчерашния ден подариха 3700 литра вода на пернишкото село Люлин, където няма вода от две седмици. Това е трето подаяние в акцията "Вода за Перник, вода за България ".

Тихомир Василев, Деница Димитрова, Златомир Спасов, Пламен Иванов и Васил Коцев предадоха дарението на кмета на селото и водата се раздава на хората на три пункта.

Днес "Изправи се.БГ " ще направи четвъртото си подаяние с вода. Активистите ще дарят над 2000 литра вода в пернишкото село Мещица, където също са без вода от две седмици.

Припомняме, че през вчерашния ден от гражданската платформа подариха 11 000 литра вода в кв. Църква в Перник, а на 30 декември бяха дарени 2730 литра в сборния пункт в града.

Вчера ръководителят на "Изправи се.БГ " Мая Манолова съобщи, че „ хората бедстват поради безхаберието на ръководещите във ВиК-сектора. “ „ Водата, която доставихме, е нашият жест за съпричастност и ще продължим с акциите за снабдяване на вода. Управляващите да обяснят на хората по кое време ще им бъде възобновена водата”, сподели още тя.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР