Активистът на Спаси София“ Николай Неделков, който тихомълком оглави Инспектората

...
Активистът на Спаси София“ Николай Неделков, който тихомълком оглави Инспектората
Коментари Харесай

София настръхна! Човек на Борис Бонев забранява протеста срещу развилнелите се мигранти

Активистът на „ Спаси София “ Николай Неделков, който тихомълком оглави Инспектората към Столична община, се пробва да блокира гражданския митинг довечера с мотив…че уредниците трябвало да им пишат по Вайбър.
За въпросният Неделков няма никаква информация, с изключение на, че е партиен деятел на „ Спаси София “ на Борис Бонев. Видими са и резултатите от работата му – клоните от първия сняг към момента са непочистени.
Това не е изненадващо на фона на това, че от Инспектората очевидно не признават публично подадени документи и сигнали в електронната система на Общината, тъй като ги предпочитали…на хартия. Да! Иновативните млади “спасители ” не признават електронната система за жители.
Новите ръководещи обяснили на уредниците на митинга, че са препратили заявката към СДВР…по Вайбър. Което от полицейската институция дефинираха като “крайно несериозно ”.
От Столична дирекция на вътрешните работи са уведомили уредниците на митинга, че от тяхна страна има позволение на митинга и обезпечено полицейско наличие, само че към момента чакат мнението на Инспектората, управляван от хората на Борис Бонев.

“С цялата си безочливост “гражданските деятели ” от партията на Бонев вършат опит за тенденциозен бойкот на справедливия митинг на хората от квартала ни ”, разясниха поданици на Овча купел, които са още по-решени, че кротичък митинг довечера ще има!
“Протест под надпис „ Овча купел – без боязън и принуждение “ сплотява настояванията на жителите от региона, които години наред чакат районният кмет от „ Демократична България “ да извърши предизборните си обещания и да упражни надзор върху прииждащите в бежанския център чужденци.
Хора от квартала споделят, че бежанците от години основават спорове, нападайки млади дами и студенти от Нов български университет. Но реакция от виновните институции няма! “
​​​​​​ “Да се съберем на 12.03.2024 година в 18:30 часа на паркинга на метростанция „ Мизия “, приканват уредниците.
Източник: crimesbg.com
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР