"Активист на ВМРО", а не "бащата на Тита" - така

...
"Активист на ВМРО", а не "бащата на Тита" - така
Коментари Харесай

Веселин Марешки обвини ВМРО за схемата в НОИ-Силистра

"Активист на Вътрешна македонска революционна организация ", а не "бащата на Тита " - по този начин е редно да се приказва за арестувания шеф на НОИ-Силистра, съобщи водачът на "Воля " Веселин Марешки във връзка разкриването на схемата за злоупотреби с издаване на ТЕЛК решения и източване на Национален осигурителен институт.
По думите му обществото би трябвало да знае политическата биография на такива хора като шефа на НОИ-Силистра.
Той напомни обстоятелства, публикувани в медиите, че въпросният чиновник е създател на Вътрешна македонска революционна организация в региона, претендент за кмет от Вътрешна македонска революционна организация, зам.-кмет на община Силистра в екип, който оставя след себе си 12 милиона задължения.
От "Воля " са на мнение, че щерка му няма по какъв начин да носи отговорност за дейностите на татко си.
"Това е следващ скандал за ощетяване на българските жители с източник Вътрешна македонска революционна организация. Настояваме казусът да се проверява до дъно по веригата ", счита Марешки.
По думите му би трябвало да се постави точка на тази порочна система с "нашите хора ".
"България ще се развива тогава, когато за всеки български жител се грижим като за "силно мой човек ", безапелационен е водачът на "Воля ".
Той запита и докога тази партия ще вреди на народа с маската на патриотизма.
Марешки напомни, че един път към този момент от "Воля " са призовали премиера Бойко Борисов да озапти видепремиера Каракачанов и компания. Той изрази вярата си, че освен способените органи, а и най-много жителите ще ги слагат на мястото им.
По-радно през днешния ден някогашният обществен министър Иван Нейков дефинира аферата в НОИ-Силистра като закононарушение на белите якички.
Припомняме, че през вчерашния ден спецпрокуратурата разкри детайлности към акцията. Стана ясно, че заместник-кметове и общински съветници са се облажвали от схемата.
На 8 март спецпрокуратурата и ГДБОП тършуваха в София и Силистра срещузлоупотреби с издаване на ТЕЛК решения и източване на Национален осигурителен институт.
След това разпитаха към 10 души, като за разпит бе отведен и шефът на клона на Национален осигурителен институт в Силистра Милен Пенчев.
Според финансовия министър Владислав Горанов от Национален осигурителен институт са източени милиони.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР