Активът на ГЕРБ се събира днес в София, за да

...
Активът на ГЕРБ се събира днес в София, за да
Коментари Харесай

Борисов събира партийци от цялата страна в София

Активът на ГЕРБ се събира през днешния ден в София, с цел да разиска бъдещето на партията и настоящата политическа конюнктура в страната. Събитието се чака да стартира в 12 ч. и ще се организира в "София Тех Парк ".

По информация на Novini.bg медии няма да бъдат допускани, а по-късно ще има единствено прессъобщение за срещата. Има упования въпреки всичко някаква част от изявлението на премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да бъде пусната онлайн във фейсбук - нещо, което той обича да прави в своите обиколки из страната.

Вижте какво взема решение на следващия ден Министерски съвет посредством видеоконферентна връзка

Иначе на сбирката се чакат над 4000 души от цялата страна. На нея би трябвало да участват с изключение на управителните фрагменти на партията, по този начин също и депутатите, евродепутати и други.

Срещата идва на фона на продължаващите към този момент съвсем 30 дни митинги и рецесията с ковид. Очаква се Борисов да направи изявление по отношение на проблемите.

Според някои източници той ще удостовери още един път, че оставка няма да подава.

Премиерът Борисов единствено преди седмици призна, че след края на мандата ще обърне съществено внимание на развиването на партията, смятайки, че някои се пробват да я разцепват. Той не скри, че бидейки в изпълнителната власт за него и за министрите е мъчно да наблюдават активността на ГЕРБ. Както е известно от ръководещите имаше отлюспване в последната година, като ГЕРБ се раздели с дясната ръка на Борисов - Цветан Цветанов, който се чака да образува собствен политически план.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР