Актъорът и продуцент Стивън Сегал получи поредно обвинение в тормоз

...
Актъорът и продуцент Стивън Сегал получи поредно обвинение в тормоз
Коментари Харесай

Обвиняват Стивън Сегал в торзмо по време на снимки в София

Актъорът и продуцент Стивън Сегал получи следващо обвиняване в тормоз към своя колежка по време на кино подготовки в София през 2002 година за кино лентата „ Излязъл да убива “. Обвиненията идват от актрисата Рейчъл Грант, написа Би Би Си. 

Грант, която по това време била на 26 години, пристигнала в София, с цел да репетира реплики за кино лентата и била разчувствана от срещата със Сегал, който за нея бил „ воин от детството “.

Актрисата твърди, че до момента в който били в стаята и репетирали реплики за кино лентата, режисьорът си тръгнал, след което Сегал принудително свалил блузата й и я блъснал на леглото, започвайки да се съблича, прецизира " Труд ".

„ Блъсна на леглото и сподели: Предполагам, че искаш да видиш интимните ми елементи “, споделя актрисата. След като артистът почнал да разкопчава ципа си, Грант избухнала в сълзи и екшън звездата се извинил.

Обяснението на Сегал било, че обичал да завързва връзки с колежките си, с цел да „ усъвършенства химията на екрана “.

Впоследствие Грант изгубила ролята. „ Когато ти се случи, си компрометиран, потиснат, не искаш никой различен да знае. Надяваш се прахта да го покрие “, споделя Грант.

„ Искам хората да знаят, че е напълно естествено жертвите на подобен тип тормоз да приказват след по-дълго време – откакто са имали време да го преодолеят и към този момент е допустимо. “

Грант се надява акции като Time’s Up и #MeToo да оказват помощ да се постави край на  издевателството в брашна.

Сегал отхвърля обвиняванията на Грант. Адвокатите на Сегал декларират: „ Клиентът ни изрично отхвърля да е имал сходен контакт с госпожица Грант, твърдо отхвърля всякакво хипотетично посягане, както и съответно посягане, случило се в София, България през 2002 година. “

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР