Актъорът и продуцент Стивън Сегал получи поредно обвинение в сексуален

...
Актъорът и продуцент Стивън Сегал получи поредно обвинение в сексуален
Коментари Харесай

Стивън Сегал обвинен в сексуален тормоз на снимки у нас

Актъорът и продуцент Стивън Сегал получи следващо обвиняване в полов тормоз по време на кино подготовки в София през 2002 година Обвиненията идват от актрисата Рейчъл Грант, момиче на Бонд, написа Би Би Си.

Грант, която по това време била на 26 години, пристигнала в София, с цел да репетира реплики за кино лентата и била разчувствана от срещата със Сегал, който за нея бил " воин от детството ".

Актрисата твърди, че до момента в който били в стаята и репетирали реплики за кино лентата, режисьорът си тръгнал, след което Сегал принудително свалил блузата й и я блъснал на леглото, започвайки да се съблича.

" Блъсна ме на леглото и сподели: Предполагам, че искаш да видиш интимните ми елементи ", споделя Грант. След като артистът почнал да разкопчава ципа си, тя избухнала в сълзи и екшън звездата се извинил. Обяснението на Сегал било, че обичал да завързва връзки с колежките си, с цел да " усъвършенства химията на екрана ".

Впоследствие Грант изгубила ролята. " Когато ти се случи, си компрометиран, потиснат, не искаш никой различен да знае. Надяваш се прахта да го покрие ", споделя актрисата. " Искам хората да знаят, че е напълно естествено жертвите на полов тормоз да приказват след по-дълго време - откакто са имали време да го преодолеят ", споделя още тя.

Грант се надява акции като Time`s Up и #MeToo да оказват помощ да се постави завършек на половия тормоз в брашна.

Сегал отхвърля обвиняванията на Грант. " Клиентът ни изрично отхвърля да е имал сходен контакт с госпожица Грант, твърдо отхвърля всякакво хипотетично посягане, както и съответно посягане, случило се в София, България през 2002 година ", декларират юристите му.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР