аксим Заяков е собственик и изпълнителен директор на , изцяло

...
аксим Заяков е собственик и изпълнителен директор на , изцяло
Коментари Харесай

Максим Заяков: Българският пазар на платена телевизия е развит, но не и пренаситен

аксим Заяков е притежател и изпълнителен шеф на, напълно български снабдител на сателитна телевизия, както и на компанията „ България Сат “, притежаваща първият български геостационарен информационен спътник България Сат-1, изведен в орбита от SpaceX на бизнесмена Илон Мъск.

Максим Заяков има дълготраен опит в телеком промишлеността, той e съосновател на сателитния снабдител „ Булсатком “. Също по този начин е взел участие в ръководството и основаването на няколко сдружения в региона – „ Евросат “ и „ Делтаком “. Завършил е „ Компютърни науки “ в Техническия университет в София.

За това по какъв начин се започва бизнес в изискванията на рецесия и по какъв начин се промени сателитната телевизия през последните години, споделя Максим Заяков в изявление за

Българският пазар на платена телевизия е пренаситен, само че доминиран от няколко съществени играча. Какво ви отличава от тях, за какво потребителите да изберат вас?

Ще си разреша да не се съглася с вас. Пазарът е развъртян, само че никога не и пренаситен. На телевизионната услуга се гледа като придатък на други услуги, не се обръща доста внимание на качеството, а задачата е клиентът да бъде привързан непременно за дълъг интервал от време.

Именно тук се разграничава на пазара от останалите играчи. Фокусът на компанията е да даде качествена, налична и разнообразна телевизионна услуга, която дава отговор на потребностите на хората за приемане на информация и занимания с високо качество. Съществен фактор е и събитието, че телевизионните приемници от междинен и висок клас са към този момент доста по-широко налични в сравнение с преди години. Това постанова и повишение на условията за качество на изображението към доставчиците на телевизионно наличие.

Усилията на са напълно върху развиването на телевизионната услуга, което точно е гаранция за неналичието на взаимни отстъпки с качеството.

От друга страна, нашата философия е свободата на избор на клиента и неналичието на обвързване, т.е. плащаш услугата, когато ползваш.

Г-н Заяков, вие стартирахте в условия на пандемия и в извънредно несигурна бизнес среда. Каква е оценката ви за плана, шест месеца по-късно?

Действително пандемията е фактор, който не оказва помощ на бизнеса, само че в това време точно пандемията стана причина хората да оценят телевизионното наличие като най-достъпния и забавен притежател на информация и развлечение в изискванията на изолираност.

В този смисъл, планът потегли по-бавно от плануваното, точно заради усложненията в пандемична конюнктура, само че след старта развиването е устойчиво и положително.

Покритието ли е главното преимущество на сателитната телевизия? Какво е покритието на вашата услуга сега?

Сателитната телевизия разрешава едновременното разпространяване на висококачесвен сигнал до огромна територия, т.е. може да се подсигурява качествена картина на всички места и когато и да е. Не на последно място и е фактът, че при сателитната телевизия са доста по-малко факторите, които могат да повлияят върху стабилността на услугата. Диверсификацията също има значение - сателитната телевизия не се въздейства от спирането на наземните мрежи, които са различен тип инфраструктура, която е подвластна както на естествени събития, по този начин и на човешки неточности.

Всъщност, какво съоръжение е належащо, с цел да се употребява малкия екран?

Стандартното съоръжение за услугата на е: дигитален сателитен правоприемник и антена.

Какво съставлява интерактивната телевизия и по какъв начин ще се употребява от потребителите?

Със своя старт внедрява хибридни боксове, които са хардуерната основа за въвеждане на интерактивни услуги като видеотека, пауза, запис, връщане обратно и други Внедряването им изисква още работа и време, несъмнено, само че основата е положена и процесът ще бъде доста по-лесен, когато сме подготвени.

Какви са проектите ви за 2021? Планирате ли пускане на други услуги, прибавянето на нови канали или може би партньорства с интернет снабдители?

Основната цел през 2021 година е развиването на интерактивните услуги, както и прибавянето на още наличие.

Подготвяте ли някакви специфични проекти и оферти към вашите консуматори?

НеоХит е настоящата ни настояща промоция – пакет Класик с включено съоръжение на цена от 10.99 лв/месец за интервал от 6 месеца, или пакет Класик Нео за 14.99 лв/месец или пакет Премиум за 20.99лв на месец при същите условия. Също по този начин забавно за потребителите ще бъде присъединяване ни в Черния Петък посредством eMAG, с извънредни предложение за Комбо пакетите ни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР