Акселераторът на ПРОМЯНАТА е двумесечна интензивна обучителна програма, която предлага

...
Акселераторът на ПРОМЯНАТА е двумесечна интензивна обучителна програма, която предлага
Коментари Харесай

Кои са участниците в Акселератора на ПРОМЯНАТА за 2018 година?

Акселераторът на ПРОМЯНАТА е двумесечна интензивна обучителна стратегия, която предлага профилирани безвъзмездни образования и самостоятелни съвещания. Той е част от процеса на селекция в състезанието ПРОМЯНАТА и дава опция на участниците да подобрят своите решения и бизнес проект преди да продължат напред в състезанието.

12-те участници в Акселератора тази година бяха определени измежду общо 134 и минаха през четири стадия на селекция до този миг. Сред тях през ноември ще бъдат определени петимата нови финалисти в ПРОМЯНАТА. Публиката още веднъж ще има опция да гласоподава за своя любимец измежду тях през януари 2019 година

Ето кои са 12-те определени обществени бизнесмени:

Крум и Симона Крумови от Издателство Carrot - основават просветителни материали, свързани с ранното детско развиване, които подхранват любознанието на децата и демонстрират очарованието на света.

Златина Димитрова и Наско Стаменов от Пътуващата лаборатория на Корпус за бързо гърмене . Тя има за цел да даде опция на всеки един възпитаник да направи самичък химични опити в учебно заведение, с цел да се допре до науката в същинската й форма.

Васил Спасов от „ Виждам посредством Музика “ - план, който цели да сътвори приспособена стратегия за музикално обучение за деца и младежи с нарушено зрение в най-популярната частна академия за музика - Rockschool.bg.-->

Екатерина Йосифова от фондация „ За Храната “ - цели да сътвори цифров ресурсен център за деца, родители, учители и учебни заведения, който да дава помощни материали (видеа, влогове, рецепти) и на практика познания по тематиката хранене.

Светла Иванова е създател на „ На линия сме “ - план за комбинирана предварителна защита на използването на психоактивни субстанции (наркотици, алкохол). Проектът включва онлайн платформа за шерване и директни срещи и съвещания с деца, родители и учители.

Биляна Вутова и Мирослава Станева от #Плетка - план на Фондация „ Има метод “, който цели да позволи проблемите в общуването и експанзията в учебно заведение измежду деца на възраст сред 10 и 16 година посредством плетене, работа в екип, игра и добротворчество.

Благовеста Ценова е създател на Х-СИП - просветителна платформа, основана в Русе, която сплотява в себе си новаторски образователни предмети с практическа устременост и игрови метод на преподаване.

Валентина Стоева и Лора Филипова от фондация „ Детски книги “ / Detskiknigi.com развиват обич към четенето за наслаждение измежду децата от 0 до 16 години, като работят освен непосредствено с децата, само че и с възрастните, които се занимават с развъждането и образованието им (родители, учители, библиотекари).

Владислав Дамянов е създател на „ Детска градина за родители и учители “ - целогодишна стратегия, ориентирана към възстановяване на прочувствените връзки сред деца в предучилищна възраст, техните родители и учители посредством метода Превантивна сугестопедия.

Димитър Татарски и Елена Терзийска от Характер.бг овластяват деца, възрастни и институции да намират и развиват най-хубавото в себе си – своите мощни страни и умения за темперамент.

Десислава Гаврилова е един от създателите на „ Книговище “ - интернет платформа за възпитаници от 1 до 10 клас, която цели да увеличи читателската и функционалната просветеност измежду подрастващите чрез засилена геймификация и електронен читателски дневник.

Ивайло Бонев и Филип Дворски от учебен център „ Технократи “ оферират практическа образователна стратегия за деца сред 7 и 16 години, която употребява новите технологии за проучване на дисциплини като математика, просвета и изкуства.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за пета поредна година партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 35 000 деца и младежи от цялата страна.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР