Ако знаехме какво ще стане, нямаше да се качваме. Това

...
Ако знаехме какво ще стане, нямаше да се качваме. Това
Коментари Харесай

Обвинените за убийството във влака искали у дома

Ако знаехме какво ще стане, нямаше да се качваме. Това споделиха пред Софийския областен съд братът и сестрата Красимир и Запринка Мутафчийски, които бяха арестувани в петък. Те са упрекнати за гибелта на 50-годишния Ангел Цветанов. 38-годишният Красимир, който е необразован и се изхранва от ровене по кофите, е с обвиняване за ликвидиране, а сестра му Запринка, родена през 1972 година, е негов помощник. Тя има 6 деца, приключила е трети клас и също се препитава, като всеки ден обикаля по софийските кофи за отпадък, написа " 24 часа ".

Двамата са от Ихтиман. Скандалът сред брата и сестрата и умрелия Ангел Цветанов избухнал в купето на бързия трен от Ихтиман за София. Според Мутафчийски мъжът се нахвърлил против него и сестра му с обиди, наричал ги роми, псувал ги и налетял да ги бие. Това станало причина Красимир да извади нож и да го наръга. Човекът умира по-късно, на път за болничното заведение.

Според прокуратурата постъпката им е безпричинна проява на пренебрежение към обществото. Освен това двамата избягали, като слезли на гара Вакарел, и след това известно време се крили. Те могат и в този момент да се укрият в случай че излязат на независимост. Братът и сестрата помолиха да бъдат пуснати и да се приберат вкъщи.

В последна сметка магистратите ги оставиха в ареста.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР