Ако знаех, че в една и съща фирма сме толкова

...
Ако знаех, че в една и съща фирма сме толкова
Коментари Харесай

Цачева: Щом съм в оствака, значи нещо не съм направила както трябва

" Ако знаех, че в една и съща компания сме толкоз хора, тогава щях да мисля по различен метод. Въпреки че не мисля какво неприятно има в това. Категорично мога да заявя, че нямам никакви взаимовръзки с компанията. И не отива аз да разясня дали има лобизъм, или няма. " Това сподели в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия министърът в оставка Цецка Цачева във връзка със закупуването на апартамент в основен софийски квартал на стойност под пазарната цена.

Тя не пожела да разяснява фактът, че Цветан Цветанов също е участник в абсурда. Цачева съобщи, че е поискала да излезе в отпуск досега, в който се гласоподават оставките, защото счита, че по този начин е редно. Министърът в оставка призна, че евентуално някъде нещо не е направила както би трябвало и увери, че договорката е направена по отношение на законите на страната и чака резултатите от инспекцията. На въпрос от водещия накъде ще поеме в този момент Цецка Цачева, в случай че оставката й бъде гласувана, тя съобщи, че е рано за рекапитулации и не е обмисляла, само че си потегля с чувство за свършена работа в министерството, а преди този момент и в Народното събрание.
Видео ТУК
" Неприятна е обстановката. Аз съм прочувствен човек. В чисто човешки проект ги претърпявам тези неща, само че дано да изчакаме да се развият събитията. Достатъчно време има да мисля какво ще върша напред. В последна сметка аз съм човек с специалност и никой не може да ми отнеме това, което знам и мога. Така че животът продължава ", добави Цачева. Тя уточни, че ще направи всичко допустимо, с цел да не се отрази протичащото се с нея на предизборната акция на ГЕРБ за европарламент. На въпроса дали към момента Цецка Цачева има предпочитание да остане в политиката, тя отговори: " Днес съм министър в оставка. В утрешния ден ще бъде министър в оставка в отпуска. Какво ще се случи в сряда, четвъртък, след гласуването на оставката ми е въпрос, чието решение ще взема аз дружно с моето семейство ".Според политическият анализатор Евгени Дайнов, обаче, от Цачева " огромен политик не става и откакто не стана " майка на нацията ", в този момент няма да се върне и в политиката ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР