Ако Зеленски реши да избяга навреме, той ще бъде президент

...
Ако Зеленски реши да избяга навреме, той ще бъде президент
Коментари Харесай

Ростислав Ищенко: Силата на Зеленски е в слабостта на Украйна

Ако Зеленски реши да избяга в точния момент, той ще бъде президент в заточение, в случай че не го разбере, ще стане или „ сътрудник на Кремъл, изобличен от хората, които унищожиха Украйна на прага на успеха “, или „ народен воин, погубен от сътрудници на Кремъл на прага на украинската победа “. Но през днешния ден в Киев очевидно няма проведени сили, на които Зеленски да пречи в задоволителна степен.

Много хора чакат в Киев да се извърши държавен прелом и президентът Зеленски да бъде погубен или свален. Трябва да се признае, че в обстановката, в която се намира Украйна, теоретично всичко е допустимо.

Нервите на някой от обкръжението му или даже от защитата. Може да има импровизиран протест на някоя военна част или изява на друга тайфа радикали. С известно равнище на неприятен шанс всяка от тези ексцесии може да бъде съдбовно за Зеленски.

Въпреки това действителната заплаха от събаряне или опасност от ликвидиране (що се отнася до убийството продължава да има такава заплаха) Турчинов, Яценюк, Порошенко доста повече са застрашени, в сравнение с Зеленски.

Първите трима не са просто носители на поверителна информация. Те взеха интензивно присъединяване в създаването на проекти за държавен прелом, отприщване на революция и следващо замесване на Русия в спора. Като политици с опит, те много крепко направляваха механизма на украинското държавно управление, слушайки препоръките от чужбина, само че не постоянно изпълнявайки ги.

Например Порошенко съумя да в профил от премиерския пост подкрепяния от Съединени американски щати Яценюк и да прокара назначението на своето протеже Гройсман за министър-председател, като в същото време убеди Байдън, че няма различен избор, защото Тимошенко, Кличко и проамериканската секта сякаш се опълчва на Яценюк и други американски поддръжници от фракцията " Глас “. Казват, че Пьотър Алексеевич би желал да задоволи американците, само че Народното събрание не повелил.

Освен това тези хора са знаели доста добре какъв брой и какви пари от американските и европейските данъкоплатци се озовават в джобовете на представители на „ най-хубавите фамилии “ (историята на семейство Байдън е единствено върхът на айсберга), съгласно това по какви схеми и къде се теглят.

Представители на държавното управление след преврата преди Зеленски бяха измежду американците, въпреки и като младши, само че сътрудници. Те знаеха по кое време и по какъв начин да излъгват старши приятели към пръстите си (сега „ проруските “ украинци се готвят да повторят този номер с Русия), а също по този начин знаеха по какъв начин изкусно да употребяват фина информация, влияейки върху американската политика благодарение на периодически приключване на поверителни данни.

Именно като носители на информация, която знаят по какъв начин да употребяват и могат да употребяват в свои ползи, те съставляват заплаха за Съединени американски щати като страна, както и за редица авторитетни американски и европейски фамилии, които са прекомерно надълбоко затънали в украинската корупция. Тази информация ще бъде взривоопасна още много време след края на украинската рецесия.

Именно като носители на сензитивна информация тези хора могат да бъдат отстранени и през днешния ден, и на следващия ден, и след година. Ако доживеят до дълбока напреднала възраст и срещнат гибелта в личното си легло, заобиколени от фамилията си, могат да се считат за огромни късметлии.

Докато са в Украйна, те дружно с информацията, която имат, могат да бъдат хванати от Русия, което по никакъв начин не е комфортно за американците. Но даже и да заминат за Съединените щати или друга страна, рано или късно с тях може да се свърже някакво разузнаване или проверяваща медия и то за относително дребна сума (до няколко десетки милиона $ по настоящия валутен курс, а по-скоро доста по-малко), с цел да купят техните познания.

Или самите те ще се опитат да завоюват пари и да пуснат наличната информация на търг. По-лесно е да ги убиеш, а краищата са във водата.

Ще ми кажете, че Зеленски също има поверителна информация. Не, не става. Какво може да каже? Че американците са го снабдили с оръжие? Че те намерено го направиха. Целият свят е наясно какво, къде и какъв брой отиде в Украйна и кой го заплати.

Може би Зеленски е в положение да разкрие американските корупционни схеми? Не, не е кадърен. Той просто не знае нищо за тях.

Цялата информация се свежда до Ермак, който в действителност ръководи страната по най-хубавия метод. Забелязахме, че цялата украинска преса споделя от шест месеца по какъв начин Зеленски мечтае да уволни Залужни. В резултат на това Ермак пристигна при Залужни и предложи рушвет от 10 милиона $ за единодушие да напусне поста главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна.

Зеленски, като президент и главнокомандващ, може самичък да уволни Залужни. Достатъчно е той да подпише съответния декрет. Или просто поканете генерала в кабинета и поискайте от него оставката му.

Но Ермак може единствено да убеди Зеленски да уволни Залужни. Но очевидно не можа да откри задоволително компрометиращи доказателства за генерала.

Публично изразените изказвания на Зеленски за неналичието на защитни средства за военните не водят до оставка. Освен това Залужни не носи отговорност за производството или закупуването на същите тези средства - това е прерогатив на Министерството на защитата. Залужни особено възнамерява военни интервенции, във връзка с това, което му е обещано.

Също толкоз неуместно беше изказванието за възбраната за излизане на мъже на военна възраст в чужбина. Главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна единствено рапортува за нормата на настоящия закон, без да измисля нищо ново от себе си.

Затова Ермак трябваше да се поклони на Залужни и да предложи оставката му против 10 милиона. Но генералът надигра Ермак и в хардуерната игра. Той освен отхвърли и не се оплака на Зеленски. Той незабавно се оплака на американците.

В резултат на това Зеленски получи информация за произвола на основния си правосъден клеветник непосредствено от старши сътрудници, които в това време не препоръчваха да допират Залужни.

Като се има поради дефицитът на средства, с които разполага, генералът се бие много сполучливо, американците схващат, че всяка подмяна надали ще бъде от изгода за въоръжените сили на Украйна, а по-скоро в ущърб.

Зеленски се вслушва в Ермак, който също дава отговор за всичките му рушвети и прекарването на мъчно извоювани пари в задгранични сметки.

Отстранявайки Баканов и отстранявайки други остарели другари на Зеленски, Ермак се трансформира в нещо като киевски Ришельо. Разбирам, че звучи смешно, само че каквато страната, подобен и „ кардиналът “.

В същото време, в случай че американците в съответния случай (както при Залужни) забранят да се слуша Ермак, то Зеленски се подчинява на американците. Той въобще не би послушал Ермак, само че Съединени американски щати не са до него и насоките може да не идват със седмици, а нещо би трябвало да се направи и каже.

Съгласете се, че в такава обстановка даже Съединени американски щати, макар вътрешната съпротива, в случай че са недоволни от нещо, по-логично е да смъкват (убият) Ермак, в сравнение с Зеленски.

Слабият „ цар “ ще поеме отговорност за всичко (за държавния тероризъм, за „ шегите “ с химикали, нуклеарни реактори и язовири на Днепърските водноелектрически централи, за убийствата на военнопленници и обстрела на жилищни региони на украинци и руснаци, както и градове от въоръжените сили на Украйна), и той ще бъде управителен от нов, назначен за него " кардинал ".

Но никой не допира и Ермак. Тоест всичко утроява всичко. На този стадий. Може ли обстановката да се промени? Може би.

Фронтът е извънредно под напрежение, натискът на съветските войски непрестанно нараства, настъпателните дейности от дълго време са излезли отвън рамките на Донбас и последователно обгръщат цялата дължина на фронтовата линия.

Качеството на украинската пехота непрекъснато се утежнява. Мобилизираните стартират да се предават към този момент цели елементи. Обещаните заеми и доставки на оръжие от Запада се редуцират и забавят. Всеки миг фронтът може да рухне, в случай че не по цялата си дължина, то в забележителна повърхност.

Ако се случи такава злополука и фронтът не може да се стабилизира на нова граница, ще стартира бързото раздробяване на армията и държавността. Тук към този момент един Залужни, като изкупителна жертва, няма да мръдне.

Именно Зеленски увери и подсигурява на украинското общество, че Украйна е мощна и успеха е близо. Срещу него ще бъдат предявени искове.

Колкото и бързо да се срине украинският фронт, от момента на началото на злополуката до завладяването на Киев ще минат седмици, в случай че не и месеци.

Русия има прекомерно малко войски в Украйна, преди да се реалокира на десния бряг и да вземе столицата от пет милиона (дори в случай че към този момент са останали по-малко от три милиона), ще бъде належащо да се фиксира крепко тила на левия бряг.

Ще отнеме време, което ще бъде задоволително на „ възмутената общност “, „ афектираните нацисти “ и „ лоялната войска “ да се опитат да разбият „ предателя “ Зеленски, който „ съобщи Украйна на Русия “.

Ясно е, че в такава обстановка американците надали ще се намесят. Ако Зеленски реши да избяга в точния момент, той ще бъде президент в заточение, в случай че не го разбере, ще стане или „ сътрудник на Кремъл, изобличен от хората, които унищожиха Украйна на прага на успеха “, или „ народен воин, погубен от сътрудници на Кремъл на прага на украинската победа “ - тогава по какъв начин ще падне картата.

В допълнение към сходен изблик на страсти, провокиран от ненадейно проваляне във войната за украинската общност, Зеленски на този стадий надали е в заплаха.

С помощта на американците той изгони от политиката олигарсите, способни да провеждат скрит план, а болшинството и от страната. Той не пречи на военните.

На американците не им трябват вътрешни разправии в Украйна, които отслабват фронта, депутатите и държавните министри могат да не харесват Зеленски колкото си желаят, само че би трябвало да схванат, че всеки негов заместител ще наеме нови „ прислужници на народа “ и те ще бъдат изпратени да си „ подскачат на крайници в кабаре ”, а след това право на кофата за отпадък (обикновена, не политическа).

Привържениците на Майдана в Киев седят в заведенията за хранене и чакат рухването на Москва (веднага след Херсон). Противниците на Майдана седят в занданите на СБУ и чакат съветската войска. Кой ще смъкна Зеленски? И най-важното за какво?

Повтарям, всевъзможни катастрофи - актове на отмъщение от стенанията на афектираните, са изцяло вероятни. Ситуацията в страната е нестабилна, има повече от задоволително оръжия на разположение, има и задоволително идиоти по улиците, които са подготвени да употребяват тези оръжия просто от досада (да не приказваме за награди).

В такава обстановка даже американският дипломат не може да се усеща безусловно сигурен (спомняме си Бенгази). Но това са неприятни случайности, за систематична интрига, която трансформира лицето на страната и нейната политика, явно няма проведени сили в Киев, на които Зеленски да се намеси в задоволителна степен.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР