Ако Западните Балкани олицетворяват една страна, то нейният БВП ще

...
Ако Западните Балкани олицетворяват една страна, то нейният БВП ще
Коментари Харесай

Борисов след срещата: Всички си тръгнаха от България с едно на ум

”Ако Западните Балкани въплъщават една страна, то нейният Брутният вътрешен продукт ще е 96 милиарда евро в хазната на Европейски Съюз. За съпоставяне колкото на страна като Словакия. Това ли плаши Европейски Съюз? ” Така Борисов се обърна към задграничните публицисти, с цел да разсее терзанията от разширението на Европейски Съюз. " Не е ли по-добре тези хора да са в договаряния с Европейски Съюз, политическите им елити да се стремят да покрият критериите на Европейски Съюз или да дойдат външни сили в района. Всички си потеглиха отсам с по едно мислено “, добави Борисов.

„ За всички стана ясно, че с проблемите, които имаме с огромните геополитически страни, единственото избавление е да сме единни. Вече сме осъзнали, че силата на Европейски Съюз е в това. Солидаризирам се с всичко, което споделиха сътрудниците преди мен. Видяхте какъв брой съглашения бяха подписани през днешния ден “, акцентира Бойко Борисов. По думите му е било реализирано доста, с цел да може след срещата в София, водачите да си тръгнат с подготвени подписани планове.

Разходката, която направиха Тереза Мей, Еманюел Макрон и Ангела Меркел, е доста алегорична. Много съм благополучен какъв брой съглашения водачите подписаха. Символично е и решението сред Вучич и Ципрас, нека скоро да имаме дефинитивно решение. На всички стана ясно, че с проблемите, които имаме, единственото избавление е да бъдем единни, или както Ангела сподели: " Лист да не може да мине сред нас ", похвали се министър-председателят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР