Ако забравим за момент за Меган Маркъл (колкото и да

...
Ако забравим за момент за Меган Маркъл (колкото и да
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън срещу кралица Летисия

Ако забравим за миг за Меган Маркъл (колкото и да ни е трудно) за най-коментирани дами, част от кралски фамилии, изцяло умерено можем да обявим Кейт Мидълтън и кралица Летисия .
 Кралица Летисия, Zara и следващите евтини облекла
Кралица Летисия още веднъж залага на евтиното

Поредно доказателство, че положителният усет не се купува с пари

Испанският крал Фелипе дружно със брачната половинка си, кралят и кралицата на Нидерландия Вилем-Александър и Максима дойдоха през вчерашния ден, 17 юни, в замъка Уиндзор. Там ги посрещнаха принцовете Уилям и Чарлз дружно с техните съпруги - Камила Паркър и Кейт Мидълтън.

Кралица Летисия и херцогинята на Кеймбридж съумяха да станат всеобщи любимки с държание и жанр и са образци за доста дами, които желаят най-малко малко да наподобяват на тях.
 Снимка 429637

Това е едвам вторият път, в който виждаме двете един до друг и по тази причина акцентът на събитието, което другояче е годишно проведено от Ордена на жартирата, падна върху директния фешън конфликт сред Летисия и Кейт. И те очевидно доста добре знаеха, че тъкмо по този начин щее с получи.
 Снимка 429634

Случайно или не, херцогинята и кралицата избраха тоалети в една и съща гама - бяло и черно . Летисия заложи на испански бранд, както традицията повелява при публични визити в чужбина. Елегантната й рокля на Cherubina е с цена към 300 евро.
 Снимка 429635

Кейт Мидълтън пък още веднъж избра обичания си модел рокля-палто, този път на марката Catherine Walker. Тоалетът й в бяло с черни акценти и дребната, черна шапчица още веднъж провокираха съпоставения сред херцогинята и принцеса Даяна , написа Daily Mail.
 Кейт Мидълтън, принц Луис и един майчински урок
Какъв урок ни даде Кейт Мидълтън

Майка за образец

Коя от двете наподобява по-добре - евентуално всеки има отговор за себе си. Видно е обаче, че и Кейт, и Летисия са поддръжници на своя характерен жанр , а тяхната самонадеяност за следващ път ги извади на напред във времето пред останалите присъстващи дами.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР