Ако забраним думата коронавирус? В Туркменистан направиха точно това. И

...
Ако забраним думата коронавирус? В Туркменистан направиха точно това. И
Коментари Харесай

Ако забраним думата коронавирус?

Ако забраним думата " ковид "? В Туркменистан направиха тъкмо това. И - съгласно формалната статистика - няма нито един пациент болен от ковид, напомня Радио " Свобода ". Могат да те арестуват, в случай че се появиш с маска или споменеш неразрешената дума.

" Гениалната концепция е на президента Гурбангули Бердимухамедов, който се прочу с нова, че показва по какъв начин подвига златна щанга, с цел да покаже какъв брой е популярен.

Голямата част от ръководещите в Туркменистан се отдръпнаха в първокласни палатки в изолирания естествен резерват „ Репетек ”. Оттам прокурори, регионални шефове и съдии пътуват всеки ден до работните си места със служебните си коли и въдворяват ред.

По-рано президентът на Туркменистан Гурбангули Бердимухамедов даде ум на жителите да се защищават от вируса с обичайна локална билка степно седефче (Peganum harmala). Той беше разпоредил растението да бъде употребявано и за стерилизация на публичните места в страната, само че в този момент реши, че коронавирусът не съществува. /faktor.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР