Ако за някои пътешественици опаковането на багаж е вроден талант,

...
Ако за някои пътешественици опаковането на багаж е вроден талант,
Коментари Харесай

Как да пътуваме комфортно: хитри съвети за всеки куфар

Ако за някои пътешественици пакетирането на багаж е присъщ гений, то за други е същинско изтезание и даже най-големият им куфар не може да събере всички облекла, аварийни обувки, аксесоари и несесери, почтени не за тридневна екскурзия, а за велико преселение на народите.

Първата категория пилигрими са наясно с дребните хитрини освен в пакетирането, само че и в опознаването на нови места , ориентацията и връзката с локалните.

Ето и шестте съвета, които всеки странник е добре да последва, с цел да си спести непотребни терзания и неудобства, вместо да се любува на пътя!

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Стобските пирамиди: съвършена еднодневна разходка от София Щастливите девойки пътуват Стобските пирамиди: съвършена еднодневна разходка от София  Кръстова Гора: там, където се сбъдват фантазиите Щастливите девойки пътуват Кръстова Гора: там, където се сбъдват фантазиите  5 енергийни места, които да посетите в България Щастливите девойки пътуват 5 енергийни места, които да посетите в България Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР