Ако вярвате на най-новите оценки за най-пиещите страни, тогава руснаците

...
Ако вярвате на най-новите оценки за най-пиещите страни, тогава руснаците
Коментари Харесай

Руснаците намаляват пиенето на алкохол

Ако вярвате на най-новите оценки за най-пиещите страни, тогава руснаците стават все по-осъзнати. Според статистиката потреблението на алкохол там непрестанно понижава.
Експертът на пазара за алкохол Михаил Смирнов счита, че признатият способ за преброяване, когато количеството продаден алкохол в страната просто е разграничено на броя на жителите, не може да даде съответен отговор на въпросите: какво, къде, по кое време и какъв брой.
Той показа пред РИА Новости: „ Реалистично е да се дефинира какъв брой употребява човек - належащо е деликатно да се организират няколко оценки в разнообразни категории. Средната температура на пациентите в болничното заведение не ни споделя нищо. Ако съберете данните от моргата и тези на пациенти с висока температура – ще се окаже, че тя ще е 36.6 ".
В света има доста рейтинги на пиещите страни и от време на време те са доста разнообразни, изключително в челната петица. Някъде водят Беларус, Украйна, Естония, Чехия и Русия. В други ранглисти това са Литва, Австрия, Франция, Чехия, Люксембург и Латвия. Русия е по-назад. Всичко наподобява като слот машина, в която страните попадат след инцидентен набор и на инцидентен принцип.
Британците рядко се появяват на първите места в оценките за консумация на алкохол, само че в Европа те имат известност на обезверени пияници.
Каквито са известните британски футболни почитатели, които трезви, вероятно надали биха гледали футбол. А английските публицисти са сигурни, че самата кралица пие доста повече алкохол, в сравнение с предлага английското Министерство на здравеопазването - най-малко четири коктейла дневно.
Може би убеждението, че в Русия се пие повече от други страни, се е формирало под въздействие на руската агитация. В Съюз на съветските социалистически републики, където, както знаете, нямаше секс, опиати, корупция, пиянството беше прието и съвсем публично беше оповестено за обществен недостатък номер едно. В Съюз на съветските социалистически републики домашното произвеждане на алкохол беше преследвано от закона и застрашено със съществени ефикасни присъди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР