Ако все още се колебаете коя ще бъде най-подходящата локация

...
Ако все още се колебаете коя ще бъде най-подходящата локация
Коментари Харесай

Alexander Palace – прекрасен ресторант за сватба край Витоша

Ако към момента се колебаете коя ще бъде най-подходящата локация за Вашето сватбено тържество, ние Ви предлагаме да разгледате предложенията на хотел Alexander Palace! Ресторант Infinity Garden ще Ви завоюва със комбиниране от стилна атмосфера, разнообразна кухня и качествено обслужване.

Разположен в полите на Витоша, Alexander Palace е единствено на 15 минути от центъра на София, а в същото време предлага спокойна конюнктура, чудесни сватбени оферти и доста положителни цени!

Infinity Garden е отличен избор за ресторант за женитба, тъй като разполага с огромен потенциал от места и приятна тераса-градина с външен бар. Alexander Palace има открит потенциал за 150 места и без проблем може да поеме организацията на радостно тържество с доста родственици и другари!

Вътрешният потенциал на ресторанта е 120 души, а в случай че още не сте заели уредник за събитието, Alexander Palace ще Ви свърже със сватбена организация, празнични декоратори и умел DJ.

Може да разчитате на тях даже за Вашите сватбени гримьор и коафьор, които ще се погрижат ослепително да се впишете в тематиката на празничната декорация и вълшебната атмосфера на Infinity Garden.

Освен стилния интериор и висококачествените услуги на съвременен ресторант за женитба, Alexander Palace разполага с уютни стаи в пастелни тонове, където гостите Ви могат да отседнат след празненството. Специално за младоженците хотелът предлага гратис настаняване в страховит VIP апартамент, състоящ се от хол с камина, независима кухня и баня с джакузи.

Ако изберете Infinity Garden като Вашия празничен ресторант за женитба, ще бъде планувана и безвъзмездна дегустация на селектираното меню, а хлябът и водата на тържеството ще изцяло обезпечени от ресторанта.

Екипът на хотел Alexander Palace ще се погрижи и за най-малките елементи от Вашия празник, а Вие умерено ще може да се насладите на приятната атмосфера и компанията на обичаните Ви хора.

Вашите домакини ще Ви посрещнат с усмивка, ще оказват помощ в избора и подготовката на събитието и с лекост ще Ви потвърдят, че Alexander Palace е отличен избор за ресторант за женитба и празнични събития.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР