Ако все още мислите, че целувките означават по-малко за мъжа,

...
Ако все още мислите, че целувките означават по-малко за мъжа,
Коментари Харесай

Как да го побъркате от възбуда с устни

Ако към момента мислите, че целувките значат по-малко за мъжа, в сравнение с за дамата, значи доста грешите. Трябва да знаете къде да целунете определения от вас мъж и по какъв начин да останете в паметта му за дълго време и да го накарате да се връща още веднъж и още веднъж при вас.

Според психолозите целувката е тип сигнал, който приказва за вашите усеща и планове във връзка с колегата ви. С "правилната " целувка можете да заплените човек и да му дадете вярното обръщение за по-нататъшни дейности. Познавайки смисъла и техниката на целувките, вие сами ще бъдете сюрпризирани от реакцията на вашия сателит. Ето къде и по какъв начин да го вършиме:
Устните
Рецепторите на устните и езика при мъжете са не по-малко чувствителни, в сравнение с при дамите, тъй че докосването им провокира доста усеща. Целувката по устните е израз на друга степен на обич, деликатност, доверие, предпочитание за фамилиарност. Мимолетна целувка по устните може да бъде намек към индивида за освен това или да му даде чувството, че го обичат и чакат.
Ушите
Това е една от най-ерогенните елементи на мъжкото тяло. Целувка в ухото в никакъв случай няма да остане незабелязана от мъж и сигурно ще остави в паметта му прелестно усещане. Обърнете внимание, че ухото е извънредно сензитивен орган, а вярното допиране може да провокира неспокойствие и по-нататъшно уверено деяние от негова страна, защото то е непосредствено намек за интимна непосредственост. Ако сте подготвени за това, тогава няма да е ненужно да държите езика си по ръба на ухото му, а леко похапване на „ мекичката част” може да докара индивида ви до полуда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР