Ако виждате за първи път този модел, вероятно първата ви

...
Ако виждате за първи път този модел, вероятно първата ви
Коментари Харесай

Сандали за лято 2019: Удобството замества шика

Ако виждате за първи път този модел, евентуално първата ви мисъл би била: "Това са туристически обувки за разходки в природата, а не за градска среда! " Донякъде сте прави - този модел обезпечава обезпечен комфорт на своята притежателка, която е подготвена с леко наслаждение да покори опиращите в небето планински върхове през летните месеци. Това обаче не значи, че не можем да ги включим в делничните ни фешън опити.

През лятото на 2019-та година комфортът идва, с цел да замести запаряващите материи, стягащите връзки и неустойчивите подметки. Дами, време е да се освободите от неудобството в дрешника и в живота си!

View this post on Instagram
Part of #GucciCruise19 by @alessandro_michele, fluorescent tights worn with new studded sandals featuring multiple straps and a chunky sole. Discover more through link in bio. #AlessandroMichele

A post shared by Gucci (@gucci) on Jan 21, 2019 at 11:01am PST

Към силуета на класическите туристически обувки е прибавен цветови акцент, животинска щампа и железни атрибути, които обогатяват чувството за комфорта с щипка градска магия. Сред желаните материи са класическата черна естествена кожа и плетивата в бохо жанр от текстил. Подметките са солидни и опитват с формата и симетрията.

Дотук май всичко е ясно, само че идва нова алтернатива: На какви облекла подхожда този недодялан и минималистичен контур? Отговорът е: "На всичко! "

View this post on Instagram
Loving this breezy and bright spring to summer transition look from @thefind78676, featuring our NOVA flatforms.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР