Ако видите, че сте натрупали излишни мазнини по тялото си,

...
Ако видите, че сте натрупали излишни мазнини по тялото си,
Коментари Харесай

Изчистете тялото си с вълшебната напитка на д-р Оз

Ако видите, че сте натрупали непотребни мазнини по тялото си, и желаете да се отървете от тях, би трябвало да опитате напитката, която малко по-надолу ще опишем.

Всеки, който е гледал шоуто на доктор Оз, знае че той нормално търси лесни, приятни и здравословни способи да ни помогне да подобрим здравето и живота си. Неговите опити постоянно потвърждават, че можем да се оправим с проблеми, които сме считали за нерешими.

Именно такава е тази напитка, спомагаща за изгарянето на нежеланите мазнините по цялото ни тяло. Изключително е подобаваща за хора, които обичат да залагат на естествени средства в сложната и дълга битка с непотребните килограми.

Единственият минус тук е, че резултатът се вижда относително постепенно. Няма да ви свърши работа, в случай че бързо желаете да изваете тяло за плажа. Трябва да пиете по 200 мл от тази напитка три пъти дневно в продължение на три месеца и чак тогава ще видите резултата.

Продуктите, които би трябвало да си набавите са:

2 връзки магданоз

100 грама спанак

 Лайм

1 кг лимони (лайм)

400 грама корени от целина

преварена вода

Единственото, което би трябвало да извършите авансово, е да измиете продуктите. Може и да ги нарежете, само че не се старайте да са доста на дребно - нарежете ги само за да помогнете на кухненския робот да ги смеля.

Продуктите се мелят дружно със стъблата, а лимонът - с кората. Пуснете го на висока степен, до момента в който се получи хомогенна примес.

Разредете напитката с преварена вода, колкото решите. Важното е да успявате да я пиете, без да ви е неприятно. Разрешено е да добавите и дребна лъжичка мед, в случай че решите, тъй като лимоните я вършат с преобладаващо кисел усет.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР