Ако ви се налага да пътувате редовно със самолет, задължително

...
Ако ви се налага да пътувате редовно със самолет, задължително
Коментари Харесай

AIRBUS HELICOPTER H160

Ако ви се постанова да пътувате постоянно със аероплан, наложително хвърлете един взор на новия Airbus Helicopter H160, най-модерната гама Airbus хеликоптери към днешна дата.

Ако Airbus Хеликоптерите са водачи в промишлеността за произвеждане на машини за бизнес или частни пътувания, то Airbus Helicopter H160 е безспорно най-мощният от всички.

В този нов хеликоптер се комбинират технологиите на предходните Airbus 68 хеликоптери, като обаче Airbus Хеликоптери H160 е доста по-изгоден стопански във връзка с горивото (20 пъти повече от другите), с помощта на своя Arano мотор на Turbomeca. Освен това има опция за транспортиране на 12 пасажери при крейсерска скорост от 185 mph.

Размерът на H160 Airbus също е революционен, защото тежестта му е понижено до 5,5 тона, което го прави доста по-устойчив на разяждане и изисква по-малко поддръжка.

Модел 1 към този момент е приключил първите си проби, а прототипът 2 на Airbus Хеликоптери H160 е в положение да доближи оптималната височина от 20000 фута.

Всеки Хеликоптери H160 Airbus е оборудван с най-голямата перка, разработвана в миналото, минимизирани са шума и вибрациите, въпреки да резервира своите аеродинамични свойства. Накрая биплан стабилизатор 9 бива конфигурирана на всеки първообраз за доста повече маневреност и непоклатимост.

На Хеликоптери H160 Airbus следва да разкрият още доста изненади с бъдещата VIP версия за частни консуматори. Уникалният дизайн бе определен от предложенията на участниците в състезанието за дизайн.

Все още не е известна цената на тези невероятни хеликоптери, само че това, което се знае е, че би трябвало да извършат първия си полет през 2018.

Източник: themilliardaire.com
Снимки: airbushelicopters.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР