Ако ви предстои важно събитие и спешно трябва да смъкнете

...
Ако ви предстои важно събитие и спешно трябва да смъкнете
Коментари Харесай

Тези 2 напитки ще ви помогнат да отслабнете бързо само за 2-3 дни

Ако ви следва значимо събитие и незабавно би трябвало да смъкнете 2-3 кг, коства си да заложите на изпитани предписания за бързо събаряне на килограми. Дори хората, които постоянно съблюдават диета и наблюдават прецизно менюто си, имат няколко непотребни кг, от които по този начин и не съумяват да се избавят.

Тези две питиета подсигуряват, че бързо ще влезете в обичаната си рокля.

За приготвянето на първата чудодейна напитка са ви нужни следните артикули:

2 домата

4 скилидки чесън

6 супени лъжици лимонен сок

500 мл вода

Разбъркайте всички съставки с блендер и консумирайте напитката заран на гладно.

Докато приемате тази течност, избягвайте потреблението на сладкиши, нишестени храни и газирани питиета за най-малко два-три дни. Консумирайте по-малко сол. Диетата ви би трябвало да се основава на пресни зеленчуци и пълнозърнести храни. Можете да пиете зелен чай в неограничени количества. По този метод тялото ви бързо ще се почисти от насъбраните отрови и ще се форсира метаболизма ви.

Втората напитка изцяло справедливо може да бъде наречена " Течна бомба ". Тези, които един път да се убедили в нейния резултат, на драго сърце биха я употребявали в бъдеще при нужда.

Компонентите, влизащи в нейния състав, подтикват метаболитните процеси в организма, форсират кръвообращението, покачват устойчивостта към инфекции и възстановяват работата на стомашно-чревния тракт.

За да я приготвите са ви нужни следните съставки:

500 мл гореща вода
 Как бързо да се отървем от мазнините в долната част на корема? Как бързо да се отървем от мазнините в долната част на корема?
Мазнините по корема, изключително в долната част, са проблематична област освен за дамите, само че и за мъжете. Уви, даже енергичните коремни и кар...

5 см корен от джинджифил

3 клонки прясна мента

1 грейпфрут

1 супена лъжица пчелен мед

щипка кардамон
 Канелена вода с ябълка и лимон за намаляване Канелена вода с ябълка и лимон за намаляване
Канелената вода стана известна като здравословна напитка за намаляване. Има обаче такива, които са и приписали чудодейни свойства. И...

щипка канела

Предварително настържете или нарежете на ситно джинджифила. След това разбийте всички съставки в блендер без водата, грейпфрута и меда. Добавете горещата вода. Оставете сместа да престои половин час.

Когато напитката изстине, прибавете сока от грейпфрут и меда. Консумирайте по чаша от тази напитка преди обяда и вечерята.

Ако желаете да загубите колкото се може повече непотребни килограми и разполагате с повече време, консумирайте тази напитка в продължение на една седмица. След това направете отмора за 7 дни и повторете курса.

Сладките, тестените, мазните, солените и полуготовите храни би трябвало да бъдат изключени от менюто ви, до момента в който спазвате режима. 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР