Ако ви предстои да приемате гости или просто искате да

...
Ако ви предстои да приемате гости или просто искате да
Коментари Харесай

6 идеи да направите банята ви като в петзвезден хотел

Ако ви следва да приемате посетители или просто желаете да освежите банята ви, в този момент е моментът да го извършите. Лесно можете да я почистите и да изперете кърпите да вземем за пример. В допълнение към главните неща обаче, може даже да желаете да предприемете няколко спомагателни стъпки. Така ще гарантирате, че банята ви наподобява първокласна и се приближава до тези в петзвезден хотел.

Дори и да нямате огромен бюджет, има доста дребни линии, които могат да преобразят образа на помещението. Достъпни усъвършенствания неотложно вършат вашата баня по-луксозна. Такива са промяна на нови кърпи за ръце или прекосяване към дозатор за сапун за многократна приложимост. Може да подберете и специфичен сапун за ръце или шампоан. Тези дребни елементи способстват доста, с цел да накарат вас и гостите ви да се чувствате добре във вашия дом.

Ето няколко доста положителни хрумвания за банята ви, които в действителност няма да ви костват съвсем нищо:

Нови супер меки кърпи за ръце.

Ако кърпите за ръце в баните ви са захабени, време е да ги замените с нов комплект. Ако търсите нови кърпи погледнете в магазина за такива, които са меки на досег и ще донесат комфорт на всеки, който ги употребява. Винаги ги комбинирайте в цветове и се съобразявайте с това какъв цвят е вашата баня.

Комплект стилни аксесоари за баня.

Време е да изхвърлите вашата пластмасова сапунерка за еднократна приложимост. Смяната с грациозен мраморен дозатор неотложно ще направи усещане на всеки посетител. Винаги ще бъде по-удобно за всички, в случай че употребяват дозатор. А в случай че той има грациозен тип, вие сигурно ще извършите усещане. Така  със сигурност гостите и околните ви ще влизат в банята ви с готовност и ще се отнасят с почитание към вашите аксесоари.

Плюшена постеля за баня, в която да потънат пръстите на краката им.

Освен в случай че нямате топъл под, има възможност плочките в банята ви да се охладят малко през зимата. Поради това плюшената постеля за нея е наложителна. Има толкоз доста стилни постелки с елегантна форма, които се оферират в разнообразни цветове и украшения. Много от тях са направени от пълен памучен материал, който ще защищити пръстите на краката от студения под. Същевременно ще попие непотребната влага. Освен това тези постелки могат да бъдат употребявани и като средство за сигурност. Много от плочките са хлъзгави. Това може да докара до неприятно рухване на някой, който не внимава, когато влиза в банята ви.

Забавни тапети за съвременен външен тип

Банята ви може да бъде малко скучна? Можете да й придадете пресен нов тип благодарение на влагоустойчиви тапети. Можете да заложите да вземем за пример на внимателен черно-бял принт с флорален претекст. Тези, които са по-релефни на тип, оказват помощ да се прикрият незначителни недостатъци по стените. Веднъж поставени, тапетите могат елементарно да се измият със сапунена вода. Така че в никакъв случай не би трябвало да се притеснявате, че ще станат мръсни след прочут интервал от време.

Bluetooth високоговорител за успокояваща музика

Представете си нещо. Прибирате се след дълъг ден, в който са пътували, схванати от седене в самолета, колата или рейса. Първата ви работа е да отидете в банята ви, с цел да се изкъпете и освежите. Когато влезете там, сте посрещнати от радостни мелодии, носещи се от този Bluetooth високоговорител. Как е това за топло посрещане? Определено вие и гостите ви ще бъдете доста по-освежени, когато сте взели душ под звуците на. Това работи извънредно релаксиращо и успокояващо в композиция с гореща вана. Така доста бързо ще забравите за дългото си пътешестване и натоварения ден, който сте имали в офиса.

Удобен халат

Кой не обича да се увие в плюшен, топъл халат, откакто излезе от душа? Можете да подарите на фамилията си в действителност СПА преживяване за къпане с някой удивителен памучен халат. Ако заложите на подобен, който е направен е от супер мек памук, няма да съжалявате. За да бъде още по-интересно, можете да изберете халат в разнообразни цветове. Халатът нормално има два джоба, връзка на кръста и уютна качулка. Това го прави и съвършен за стопляне през зимата. Всеизвестно е, че халатът е синоним за лукса във всеки един хотел или имение, в което богаташите прекарват своите ваканции. Така че този аксесоар несъмнено ще покаже на вашите посетители и околните ви, че в действителност държите на тях.

Разбира се, това са единствено някои от концепциите, с които да освежите банята ви. Може да промените капака на тоалетната, да сложите ново кошче в ъгъла или пък да промените чашата на четките ви за зъби. Толкова е просто, а резултатите ще са забележими.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР