Ако ви попитат, как най-лесно ще разберете, кога една жена

...
Ако ви попитат, как най-лесно ще разберете, кога една жена
Коментари Харесай

Няколко ситуации, в които жените са по-склонни да търсят секс

Ако ви попитат, по какъв начин най-лесно ще разберете, по кое време една жена жадува за секс, евентуално ще отговорите, че просто би трябвало да я попитате, написа dnesplus.bg.

Наистина, по този начин е най-лесно – когато тя намерено съобщи желанията си. За благополучие (или за съжаление), тъкмо това е методът, който слабият пол минимум употребява. Има разумно пояснение за това, а, за наслада на човечеството, в него има и обаяние. Да оставим настрани откровеното самопризнание от страна на дамите, че им се ще да се впуснат в бурни креватни занимания. Как ще разберете, дали и по кое време една жена желае секс?

Психолози са съставили нещо като „ лист “, който оказва помощ да се ориентираме (и освен мъжете) в тънкостите на женските настройки. В самобитният справочник са изброени някои обстановки, в които е съвсем несъмнено, че дамите желаят секс.

Например, след скандал . Сексуалната възбуденост и експанзията са сходни в същността си. При спор в кръвта нахлуват обилни количества адреналин и тестостерон, което от своя страна играе ролята на усилвател на всички реакции. Докато се карат, влюбените хора се освобождават от бремето на насъбраните обиди, след което имат опция да стартират да градят връзките си „ начисто “. А най-хубавият метод за бързо помиряване е сексът.

Радостно събитие е вторият образец за обстановка, при която съвсем несъмнено дамите биха желали секс. Поводи – колкото щете: може тя да е приключила някакъв план, върху който работи от седмици, или да са ѝ предложили покачване в работата, може просто новата ѝ прическа да се е получила тъкмо както ѝ се ще, или просто да си е купила комфортни и красиви обувки – приятната преживелица има капацитета да разбуди сексуалността у дамата. Затова психолозите постоянно дават на мъжете съвет, който почти гласи: наблюдавайте за такива обстановки и се възползвайте от събитията. Така и половата сила се насочва в положителна посока.

В другият завършек на спектъра е стресът . В стресова обстановка либидото на дамата може да се „ разбушува “. Сексуалността е метод, по който тя може да се избави от вътрешните си подозрения и страхове, да се усети още веднъж значима и по-уверена. Усещането за проваляне постоянно кара дамите да търсят разтуха в обятията на обичания ѝ.

Въздържанието също не е за занемаряване. Психолозите са наясно, че при нежния пол напълно не е рядко срещано явлението на непринуден отвод от секс, да вземем за пример, в случай че нямат непрекъснат сътрудник, а не им се впуска в случки за по една вечер или с който и да е, единствено поради секса. Обаче, колкото по-дълго продължава това самоограничение, толкоз повече дамите стартират да мечтаят за секс. Разтоварващото чувство по време на оргазъм е належащо, с цел да може организмът на дамите да действа обикновено. Без него дамите стават раздразнителни, избухливи, стартират да се демонстрират съществени промени в характерите.

Ревността също участва в листата със обстановки, които карат дамите да търсят секса. Ако една жена забележи, че друга обръща доста внимание на обичания ѝ, безусловно ще си даде сметка, че неотложно би трябвало да „ маркира “ територията си.

Овулацията – един доста значим миг. В този интервал женската половост доближава върхови стойности. Затова не трябва мъжете да подценяват времето на овулацията на партньорките си, тъй като не е изключено дамите да потърсят решение на „ казуса “ на друго място. Като опрощение на дамите може да се приведат данните от редица съществени научни проучвания, от които излиза наяве, че в интервала на овулация е доста мъчно да управляват повика на женствеността си. Между 10-тия и 16-тия ден от цикъла на дамата равнищата на хормоните (най-вече естроген и прогестерон) внезапно се покачва и това кара дамите безусловно да жадуват плътските наслаждения.

Списъкът със обстановки, в които дамите са по-склонни да търсят секс, би бил повърхностен, в случай че в него липсват занимателните вечери и празненствата . Няма какво да описваме добре известното: компанията на приятни хора, малко алкохол, забава, а след това – блус... Малките дози алкохол в такива случаи са причина доста от дамите безусловно да се разтапят в прегръдката на колегата.

И най-после нещо не толкоз явно – креативните пориви . При дамите психическата и половата им същина са тясно преплетени. Психолозите са безапелационни, че в моменти на „ креативно ентусиазъм “ – без значение, дали приказваме за „ пробив “ в шиенето на машина, приготвянето на храна край печката или изобразяване, като най-хубавите класици – няма потребност да се съмнявате, че в главите им се въртят и някакви нови хрумвания във връзка с половия им живот.

Да повторим съвета на психолозите към мъжете: наблюдавайте и при случай – впуснете се, да откликнете на желанието на дамите. Не очаквайте от тях да се държат „ мъжкарски “ и искрено „ да си желаят “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР